عصر کرد
رئیس دانشگاه علمی - کاربردی استان کردستان؛
هفت مرکز علمی – کاربردی وابسته به دستگاه‌های اجرایی کردستان باید واگذار شوند
سه شنبه 4 ارديبهشت 1397 - 20:08:40
کرد آنلاین - رئیس دانشگاه علمی - کاربردی استان کردستان از واگذاری یا حذف هفت مرکز علمی - کاربردی وابسته به دستگاه‌های اجرایی استان بر اساس مصوبه شورای عالی اداری کشور خبر داد. به گزارش ایسنا منطقه کردستان، تیمور جوادی، امروز، چهارم اردیبهشت ماه در بازدید از خبرگزاری ایسنا و در جمع هیأت رئیس جهاددانشگاهی استان اظهار کرد: براساس مصوبه شورای عالی اداری کشور که از سوی رئیس جمهور ابلاغ شده مراکز علمی - کاربردی وابسته به دستگاه‌های دولتی باید تا پایان سال 98-97 به بخش غیردولتی واگذار و یا حذف شوند.
وی افزود: ما تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم که این مراکز تعطیل نشوند، بلکه مدیریت آن‌ها به بخش خصوصی واگذار شود.
رئیس دانشگاه علمی - کاربردی استان کردستان بیان کرد: در صورت منحل شدن این مراکز برای اینکه دانشجویان این دانشگاه ها دچار مشکل نشوند به نزدیک‌ترین مراکز منتقل خواهند شد.
وی اعلام کرد: مکاتبات با این مراکز علمی کاربردی انجام شده و بهتر است این مرکز برای واگذاری به بخش خصوصی خود اقدام کنند، در صورت عدم واگذاری منحل می‌شوند.
جوادی با اشاره به اینکه دانشگاه علمی – کاربردی دنبال چابک‌سازی و کوچک شدن نبوده و نیست، عنوان کرد: مراکز علمی کاربردی وابسته به دستگاه‌های اجرایی به خاطر بروز مشکلات اداری و اجرایی به بخش خصوصی واگذار می‌شوند و دانشگاه همچنان به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
وی افزود: در برنامه ششم توسعه اقتصادی دانشگاه‌ها قید شده دانشگاه‌های که کار تربیت دانشجویان به صورت مهارتی را انجام می‌دهند مانند مراکز علمی کاربردی و دانشکده‌های فنی باید بیشتر توسعه پیدا کنند و پذیرش دانشجو در رشته‌های مهارتی افزایش پیدا کند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان بیان کرد: دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان از سال 82 فعالیت خود را با چند مرکز در استان آغاز کرده است و امروز با توجه به استقبال مردم استان 22 مرکز علمی کاربردی در سطح استان فعالیت دارندکه تعدادی زیر نظر دولت، تعداد زیر نظر ادارات و تعدادی هیأت موسسی هستند.
وی با اشاره به فارغ التحصیل شدن 30 هزار دانشجو در رشته های مهارتی این دانشگاه عنوان کرد: در سال های اخیر آموزش کیفی مورد توجه دانشگاه است و توسعه کمی زیاد مورد بحث نیست.
جوادی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده برای توسعه کیفی این دانشگاه ادامه داد: صلاحیت مدرسان جذب شده توسط دانشگاه در کمیته سنجش توانایی علمی مورد ارزیابی قرار می گیرد و برای مدرسانی که کد مدرسی دارند نیز مصاحبه تخصصی سنجش توانایی انجام می شود.
وی افزود: دانشگاه علمی کاربردی پتانسیل آن را دارد که با توجه به ظرفیت های خاص استان‌ها، اگر رشته‌های خاصی مد نظر باشد،می توان این رشته‌ها را تدوین و پس از تصویب در مؤسسه به استان ها ابلاغ می‌شود.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی فعلا وارد عرصه ارشد نمی‌شود، افزود: هدف اصلی این دانشگاه افزایش مهارت دانشگاه است که 60 درصد رشته در مقطع کاردانی و تکنیسین و 40 درصد در مقطع کارشناسی باشد در اسن راستا فعلا دانشگاه برای پذیرش دانشجو در مقطع ارشد برنامه‌ای ندارد اما ممکن است در آینده بنابر نیاز دانشجو در اولویت دانشگاه قرار گیرد.
وی با اشاره به بومی سازی رشته های دانشگاه یادآور شد: دانشگاه پتانسیل راه‌اندازی رشته‌های جدید را دارد اما این مراکز برای تدوین رشته‌های بومی جدید رغبت کمی دارند واگر مرکزی اقدام به این کار کند، مورد حمایت قرار می‌گیرد.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/22799/هفت-مرکز-علمی-–-کاربردی-وابسته-به-دستگاه‌های-اجرایی-کردستان-باید-واگذار-شوند
بستن   چاپ