عصر کرد
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور:
برنامه های ستاد امربه معروف و نهی از منکردر کشور بومی سازی می شود
يکشنبه 2 ارديبهشت 1397 - 21:46:27
کرد آنلاین - سنندج- دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: در راستای افزایش تاثیرگذاری در جامعه، برنامه هایی که در ستاد تصویب می شود متناسب با هر استان در کشور بومی سازی خواهد شد.

به گزارش خبرنگارمهر، حجت الاسلام و المسلمین سید احمد زرگر یکشنبه در نشستی با خبرنگاران رسانه های گروهی استان در سنندج با اشاره به اینکه فریضه ای امربه معروف و نهی از منکر در طول تاریخ مظلوم بوده است، گفت: آنچه ما از این فریضه در زمان مولای متقیان داریم کم و مختصر است و پس از آن هم زمینه اجرای آن فراهم نشد.
وی عنوان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی هم ما درگیر جنگ تحمیلی و مشکلات کشور شدیم و توجه آنچنانی به این فریضه الهی نشد.
وی با اشاره به اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر به دستور رهبر معظم انقلاب در سال 72 تشکیل شد، بیان کرد: سال 94 هم قانون امربه معروف و نهی از منکر مصوب و دستورالعمل تشکیلات ستاد تدوین شد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با بیان اینکه این ستاد به عنوان متولی هم احیا و هم اجرای این فریضه الهی فعالیت می کند، افزود: حرکت ها و اقدامات خوبی در ارتباط با احیا و اجرای این فریضه الهی در کشورمان اجرا و درحال اجرا است.
حجت الاسلام والمسلمین زرگر در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه برنامه ستاد در ارتباط با هجمه های فرهنگی و حرکت هایی که با مدیریت فردی خارج از کشور با عنوان چهارشنبه های سفید در کشورمان شکل گرفته چیست؟، گفت: وظیفه برخورد با چنین مسائلی که در جامعه ما بروز و ظهور پیدا می کند بر عهده نیروی انتظامی است.
وی با اشاره به اینکه کار فرهنگی ستاد باید به گونه ای باشد که چنین مسائلی بوجود نیاید، ادامه داد: البته ستاد متولی ایجاد هماهنگی بین دستگاه های مختلف در راستای اجرای برنامه های فرهنگی و ارزشی است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور عنوان کرد: مجموعه حرکت هایی که در قالب این کمپین انجام شده را داریم و این افراد برای تهیه خوراک رسانه های خود مردم را تحریک می کنند.
حجت الاسلام والمسلمین زرگر افزود: ا میدواریم دیگر شاهد این نوع حرکت ها نباشیم چرا که ما تعداد زیادی شهید و جانباز در راه اسلام و انقلاب تقدیم کردیم و باید همواره حافظ ارزش های آن باشیم.
وی در پاسخ به سوال یکی دیگر از خبرنگاران استان در خصوص اینکه آیا ستاد فرهنگ و آداب و رسوم هر منطقه را در برنامه های ابلاغی مد نظر قرار می دهد، اضافه کرد: وقتی برنامه هایی در سطح کشور تصویب می سوند قطعا قابل انعطاف هستند و در ابلاغ آن هم اعلام خواهیم کرد که متناسب با شرایط هر منطقه بومی سازی شود.
وی در ارتباط با وضعیت فساد اداری هم گفت: بخشی از مشکلات اداری به سیستم بر می گردد که تا تغییر نکند و در آن تحول ایجاد نشود معضلات این حوزه قابل حل نیست.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با اعلام اینکه 30 هزار نیرو به عنوان شورای امربه معروف در ادارات سطح کشور فعال هستند، بیان کرد: شوراها معضلات ادارات را شناسایی و راه حل آنرا می یابند.
وی اظهار داشت: 10 هزار گروه های امربه معروف و نهی از منکر تاکنون در کشور تشکیل شده و 550 عنوان کتاب هم به همت ستاد چاپ شده است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان هم در این نشست با اشاره به اینکه رسالت ستاد حرکت و هماهنگ کننده نه اجراکننده است، گفت: خوشبختانه رسانه های استان بخشی از فعالیت های خود را به ترویج امربه معروف و نهی از منکر اختصاص دادند.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/22738/برنامه-های-ستاد-امربه-معروف-و-نهی-از-منکردر-کشور-بومی-سازی-می-شود
بستن   چاپ