عصر کرد
دبیر علمی همایش ملی زن در پهنه فرهنگ و تمدن غرب ایران خبر داد:
ارسال100مقاله به همایش ملی زن در پهنه فرهنگ و تمدن غرب ایران
سه شنبه 28 فروردين 1397 - 17:55:24
کرد آنلاین - سنندج- دبیر علمی همایش ملی زن در پهنه فرهنگ و تمدن غرب ایران از ارسال 100 چکیده مقاله به دبیرخانه این همایش خبرداد و گفت: از این تعداد در مرحله نخست 70 چکیده مقاله توسط داوران تایید شد.

به گزارش خبرنگارمهر، الهام ملک زاده بعد از ظهر امروزسه شنبه در نشستی با جمعی از خبرنگاران استان در سنندج با اشاره به اینکه انجمن زنان پژوهشگر تاریخ ایران و پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان از بانیان برگزاری همایش ملی زن در پهنه فرهنگ و تمدن غرب ایران در دانشگاه کردستان هستند، گفت: این همایش هشتمین دوره برگزاری همایش ملی زن توسط انجمن زنان پژوهشگر تاریخ ایران است.
وی با اشاره به اینکه در هر دوره در یکی از استان های کشور پیش همایش را برگزار می کنیم، بیان کرد: قرار بود پیش همایش، همایش ملی زن در پهنه فرهنگ وتمدن غرب ایران سال پاییز سال 96 در کرمانشاه برگزار شود که به دلیل وقوع زلزله و مشکلات بعد از آن این برنامه اجرا نشد.
وی ادامه داد: بعد از پیگیری های انجام شده در 25 بهمن سال گذشته موفق شدیم پیش همایش را در کتابخانه ملی ایران در تهران برگزار کنیم.
دبیر علمی همایش ملی زن در پهنه فرهنگ و تمدن غرب ایران هدف از برگزاری این همایش را بررسی و تبیین جایگاه و نقش تاریخی، اجتماعی و فرهنگی زنان در تاریخ مناطق غربی ایران، ارتقای دانش و آگاهی زنان در مناطق غربی ایران نسبت به حضور تاریخی و تقویت هویت فردی و اجتماعی زنان در مناطق غربی ایران ذکر کرد.
ملک زاده گفت: بعد از اعلام فراخوان همایش 100 چکیده مقاله از اساتید اقصی نقاط کشور به دبیرخانه همایش ارسال شد که بعد از داوری های انجام شده 70 چیکده مقاله مورد پذیرش قرار گرفتند.
وی با اشاره به اینکه از میان مقالات ارسال شده 40 مقاله به مرحله نهایی راه پیدا کرد، بیان کرد: این مقالات طی دو روز برگزاری همایش در تاریخ 29 و 30 فروردین ماه امسال در دانشگاه کردستان ارائه می شوند.
وی با بیان اینکه 19 سال از سابقه فعالیت انجمن زنان پژوهشگر تاریخ ایران می گذرد، بیان کرد: در حال حاضر این انجمن در استان های اصفهان، تبریز، زنجان و مشهد دفتر دارد و امیدواریم در استان کردستان هم شاهد تشکیل دفتر انجمن باشیم.
نوید نقشبندی مدیر گروه پژوهشی مطالعات تاریخ و فرهنگ دانشگاه کردستان هم در این نشست گفت: برگزاری این همایش به همگان ثابت می کند مستوره اردلان تنها زن کرد نویسنده وتاریخ نویس نبوده است.
وی عنوان کرد: زنان کرد توانمند زیادی در تاریخ کردستان وجود داشته ودارند که در حوزه های مختلف مشارکت داشتند.
وی اظهارداشت: در پایان این همایش از حدود 30 نفر از زنان فعال کرد که بیشتر آنها اهل کردستان هستند، تجلیل به عمل می آید.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/22590/ارسال100مقاله-به-همایش-ملی-زن-در-پهنه-فرهنگ-و-تمدن-غرب-ایران
بستن   چاپ