عصر کرد
یکی از پیشکسوتان حوزه رسانه کردستان:
نقد بدون مبنای علمی موجب ازبین رفتن اعتماد مخاطبان خواهد شد
جمعه 18 اسفند 1396 - 08:50:47
کرد آنلاین - سنندج- یکی از پیشکسوتان حوزه رسانه کردستان گفت: هر رسانه ای که بدون مبنای علمی اقدام به نقد کند بی شک بتدریج اعتماد مخاطبان خود را از دست می دهد.

به گزارش خبرنگار مهر ، سلیمان الله مرادی در نخستین جشنواره رسانه و کاهش آسیب های اجتماعی اعتیاد که شامگاه پنج شنبه در سالن پیامبر اعظم استانداری برگزارشد،ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جشنواره گفت: برگزاری این جشنواره نشان از مسئولیت پذیری مسئولان متولی حوزه آسیب های اجتماعی و اهالی رسانه است که امیدواریم سنوات آینده هم استمرار داشته و با قوت بیشتری برگزار شود .
سلیمان الله مرادی با اشاره به اینکه بزرگترین آسیب دامنگیر جامعه ما عنصر بی تفاوتی است، عنوان کرد: بی تفاوتی نسبت به مشکلات هم چون روزمرگی دامن گیر حوزه رسانه و دیگر بخش های جامعه شده است‌ .
وی اظهارداشت: افراد توانمند و شاخص و بزرگی در استان داریم ولی متاسفانه آنگونه که باید و شاید در بطن جامعه حضورپیدا نمی کنند .
الله مرادی از دیگر آسیب های جامعه را سپردن کارها به افراد غیرمتخصص خواند و افزود: آسیب زائده زندگی اجتماعی است و دراین میان قانون گریزی قدم نخست بروز آسیب اجتماعی در جامعه محسوب می شود .
وی با اشاره به اینکه اگر آحاد مردم مطابق قانون عمل کنند آسیبی گریبانگیر جامعه نخواهد شد، ادامه داد: هر رسانه ای که بدون مبنای علمی اقدام به نقد کند بی شک بتدریج اعتماد مخاطبان خود را از دست می دهد .
وی با بیان اینکه بیان ایراد ونقد کار سهل و آسانی است، عنوان کرد: از دیگر مشکلات موجود در عرصه رسانه مربوط به تولید محتوا است و متاسفانه اکثر اخبار منتشر شده در رسانه های استان ما محتوای یکسانی دارند واین آسیب است .
این پیشکسوت حوزه رسانه کردستان اظهارداشت: رکن چهارم دموکراسی در کشورما هم چون سه رکن دیگر قدرت ندارد که بخشی از این مسئله به عدم شناخت مسئولان از رسانه و قسمتی هم به خود رسانه برمی گردد .
علیرضا خوش گفتار هم در این جشنواره با اشاره به نظریه چهارموج جهانی الوین تافلر، گفت: موج نخست که انقلاب کشاورزی بود ارتباطات مردم شفاهی بود .
وی با اشاره به اینکه با وقوع موج دوم یا همان انقلاب صنعتی تغییرات اساسی در جوامع ایجاد شد، عنوان کرد: از سال1950 دنیا وارد موج‌فراصنعتی شد از دو دهه پیش هم عصر دیگری به نام ارتباطات شکل گرفته است .
وی با اشاره به اینکه برخی جوامع مثل کشورما موج های مذکور را به طور همزمان درک کرد، بیان کرد: وقتی کشوری این موج ها را باهم درک کند تصویر آینده برای مردم شکننده خواهد بود و دولتمردان در فضای آسیب های اجتماعی قرار می گیرند و فضای ناگریزآسیب ها هم شکل می گیرد .
معاون اطلاعات و اخبار صداوسیمای مرکز کردستان ادامه داد: وقتی امید به آینده لابه لای این موارد از دست می رود شاهد وقوع آسیب هایی هم چون اعتیاد خواهیم بود .
خوش گفتار با طرح این سوال که آیا اعتیاد مسئله ای ارتباطی و رسانه ای است، بیان کرد: زمانی مسئله ای ارتباطی است که به کمک ارتباطات هم قابل حل باشد .
وی ادامه داد: زمانی مسئله ای به دلیل نقص ارتباطی در جوامع به ویژه خانواده شکل گرفته باشد با ارتباطات می توان آن را رفع کرد .
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان هم در این جشنواره با اشاره به اینکه این جشنواره در بخش های خبر، مصاحبه، گزارش، عکس، کاریکاتور، تیتر، یادداشت و سرمقاله برگزار شده است، گفت: تلاش ما این است که در سنوات آینده بتوانیم در سطح منطقه ای این جشنواره را برگزار کنیم .
سلیم کریمی با اشاره به اینکه رسانه بزرگترین ابزار در انتقال دانش واطلاعات است، عنوان کرد: بی شک برای تقویت جایگاه چنین ابزاری نیاز به برگزاری همایش ها و جشنواره های تخصصی است .
شهریار اسکویی یکی از اعضای انجمن معتادان گمنام کردستان هم دراین جشنواره با اشاره به اینکه درایران 500 هزار نفر معتاد بهبود یافته داریم، گفت: 3هزار و200 نفر معتاد بهبود یافته دراستان کردستان عضو این انجمن هستند .
وی با بیان اینکه در 138 کشور دنیا انجمن معتادان گمنام فعالیت می کنند، بیان کرد: روش درمانی این انجمن بهره مندی از اصول 12 قدم است .
وی با اشاره به اینکه این انجمن تحت نظر هیچ ارگان و نهادی نیست، ادامه داد: تمامی خدماتی که به معتادان بهبود یافته ارائه می شود کاملا رایگان است .
اسکویی از رسانه ها خواست پیام این انجمن را به گوش معتادان سطح استان برسانند،اظهارداشت: همه ما وظیفه داریم که فرد معتاد را از دام اعتیاد نجات دهیم .

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/17661/نقد-بدون-مبنای-علمی-موجب-ازبین-رفتن-اعتماد-مخاطبان-خواهد-شد
بستن   چاپ