عصر کرد
امکان ادامه تحصیل طلاب اهل تسنن در دانشگاه بین المللی ادیان فراهم شد
سه شنبه 15 اسفند 1396 - 15:07:15
کرد آنلاین - سنندج - نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب در استان کردستان گفت: برای نخستین بار امکان ادامه
تحصیل طلاب اهل سنت در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه بین المللی ادیان فراهم شده است.
حجت الاسلام والمسلمین هادی حیدری کبیری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طلاب متقاضی تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد می توانند در رشته های ادیان ابراهیمی، ادیان غیر ابراهیمی، دین شناسی، مذاهب اسلامی، مذاهب فقهی و تصوف و عرفان اسلامی در این دانشگاه ادامه تحصیل دهند.
وی مطالعات زنان گرایش حقوق زن در اسلام، مطالعات زنان گرایش زن و خانواده، فلسفه دین، فلسفه و کلام اسلامی گرایش فلسفه اسلامی، اخلاق گرایش فلسفه اخلاق، شیعه شناسی گرایش کلام، فرق تشیع، فلسفه هنر و حکمت هنر اسلامی را از دیگر رشته های کارشناسی ارشد در دانشگاه ادیان و مذاهب اعلام کرد.
نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب در استان کردستان در ادامه به رشته های این دانشگاه در مقطع دکترا نیز اشاره کرد و افزود: شیعه شناسی، تاریخ تشیع اثنی عشری، تصوف و عرفان اسلامی، عرفان اسلامی و اندیشه های امام خمینی(ره)، الهیات و معارف اسلامی و فلسفه و کلام اسلامی از جمله این رشته ها است.
حجت الاسلام والمسلمین حیدری کبیری تاکید کرد: حکمت هنرهای دینی، مذاهب فقهی، مذاهب کلامی، وهابیت شناسی، ادیان غیر ابراهیمی، ادیان ایرانی، مطالعات تطبیقی ادیان گرایش الهیات مسیحی، دین پژوهی و مطالعات زنان گرایش حقوق زن در اسلام از دیگر رشته های این دانشگاه در مقطع تحصیلی دکترا است.
وی با بیان اینکه متقاضیان می توانند برای ثبت نام به آدرس azmoon.urd.ac.ir مراجعه کنند، یادآور شد: متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد تا 30 فروردین سال آینده فرصت دارند نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
وی با بیان اینکه مهلت ثبت نام متقاضیان تحصیل در مقطع دکترا نیز تا 20 فروردین سال آینده است، اضافه کرد: آزمون مقطع ارشد دانشگاه ادیان و مذاهب 14 اردیبهشت و آزمون مقطع دکترا نیز 31 فروردین سال آینیده در محل دانشگاه برگزار خواهد شد.
نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب دانشگاه کردستان با بیان اینکه آزمون غیر حضوری (مجازی) برای علاقمندان به تحصیل در دانشکده مجازی این دانشگاه نیز 21 اردیبشهت سال آینده برگزار می شود، گفت: پذیرفته‌ شدگان نهایی آزمون غیر حضوری به شیوه آموزشی (آموزش محور) مشغول به تحصیل خواهند شد و برخی از کلاس های آنان بصورت آنلاین و برخی نیز بصورت آفلاین برگزار می شود.
دانشگاه ادیان و مذاهب در سال 1384 با عنوان مرکز آموزش عالی مطالعات و تحقیقات ادیان و مذاهب، در رشته های ادیان ابراهیم، ادیان شرقی، مذاهب اسلامی و فرق تصوف اولین گروه دانشجویی خود را جذب کرد.
در اوایل سال 1387 با موافقت قطعی وزیر علوم تحقیقات و فناوری، موسسه آموزش عالی ادیان و مذاهب به دانشگاه ادیان و مذاهب ارتقا یافت.
7348/9102

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/17555/امکان-ادامه-تحصیل-طلاب-اهل-تسنن-در-دانشگاه-بین-المللی-ادیان-فراهم-شد
بستن   چاپ