عصر کرد
باز تعریف ظرفیت‌های گردشگری کردستان با کمک نوآوران و فناوران امکان پذیر است
پنجشنبه 10 اسفند 1396 - 8:39:10 AM
ایرنا
کرد آنلاین -  معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: بازتعریف ظرفیت های گردشگری کردستان لازمه تعیین سهم استان از گردشگری داخلی و خارجی کشور با کمک نوآوران و فناوران امکان پذیر است.
  حسین فیروزی در افتتاحیه رویداد دورخیز نوآورانه گردشگری اظهار کرد: ایده‌های نوآورانه و خلاقانه فناوران اطلاعات به توسعه صنعت گردشگری استان کمک خواهد کرد.
وی ناشناخته ماندن گردشگری کردستان در سطح جهان را خلا گردشگری استان اعلام کرد و افزود: تاکنون گردشگری استان را در حد خود تعریف نکرده‌ایم و با توجه به در اختیار بودن فناوری اطلاعات اگر نتوانیم مظاهر فرهنگی هنری و جلوه های ناب بصری استان را به دنیا بشناسانیم کوتاهی کرده‌ایم.
فیروزی با اشاره به اینکه گردشگری امروزه در دنیا مورد توجه است، اضافه کرد: با توجه به رویدادهای مختلف از جمله پیرشالیار، نوروز و مراسم های دیگر در کردستان، تولید محتوا در حوزه گردشگری رویداد می‌تواند موجب جذب گردشگر شود.
وی یادآور شد: جشن های نوروز در کردستان با روح، جان و ذهن مردم آمیخته شده و امسال بنا داریم به عنوان بخشی از دولت، در کنار مردم جشن های پرشور و متفاوتی برگزار کنیم که با کمک شما می‌تواند گردشگران را جذب و موجب رونق گردشگری استان باشند.
معاون استاندار کردستان باز تعریف ظرفیت های گردشگری استان را لازمه تعیین سهم آن از گردشگری داخلی و خارجی کشور اعلام کرد و افزود: این کار ذهن خلاق و پویا و نوآور می‌خواهند و با کمک نوآوران و فناوران امکان پذیر است.
فیروزی تاکید کرد: باید با روش‌های جدید از امکانات قدیمی استفاده و آنها را به ان اشتغال و ثروت تبدیل کنیم و این کار از رویدادها و دورخیزهای نوآورانه شروع می شود.
فیروزی با اشاره بر لزوم بازتعریف گردشگری استان زیبا و گردشگرپذیر کردستان گفت: بسیاری از هموطنان هنوز تصویری از کردستان دهه ٦٠ دارند که باید با تولید محتوا و بازتعریف صحیح،این تصویر مخدوش و تاریخ مصرف گذشته را از ذهن هموطنان پاک کنیم و امیدوارم ایده های شما به توسعه صنعت گردشگری استان کمک کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز در این آیین اشاره به اینکه شناسایی معضلات و مشکلات صنعت گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی از دغدغه های اصلی این اداره کل است گفت: برگزاری این سمینار می تواند گامی مثبت در جهت توسعه هرچه بیشتر گردشگری و صنایع دستی استان باشد.
سیدمحسن علوی با اعلام حمایت از ایده های جدید در زمینه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی، اظهار کرد: سه ایده طی این سمینار تخصصی بعنوان ایده های برتر انتخاب می شود و اقدامات لازم برای تجاری سازی و راه اندازی کسب کار جدید از این ایده ها انجام می گیرد.
وی گفت: با توجه به اینکه توسعه گردشگری و صنایع دستی با استفاده از ایده های جدید در کشورهای پیشرفته برنامه های مهم سازما میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است و کردستان با داشتن جوانان خلاق،علاقه مند و پر تلاش می تواند در زمینه صنعت گردشگری و صنایع دستی پیشرفت کند.
به گزارش ایرنا، اجرای دورخیز نوآورانه در کردستان در راستای اجرای طرح تکاپو با تمرکز بر ارزش زنجیره صنعت گردشگری و 2 حوزه کلیدی میراث فرهنگی و صنایع دستی از جدیدترین طرح ها در استان کردستان است.
دورخیز نوآورانه کردستان با هدف انتقال تجربه و بحث و تبادل نظر سیاستمداران، سرمایه‌گذاران و مدیران ارشد مراکز فعال در خلق اکوسیستم نوآوری گردشگری تشکیل شده تا بتواند از کسب و کار‌های ارزش‌آفرین و نوآور و همچنین شکل گیری و توسعه اکوسیستم کارآفرینی در راستای حل درست مسائل حمایت موثری داشته باشد.
دورخیز نوآورانه با شعار جهش به افق 1404 توسعه ایران، فرصتی است که در آن چالش ها و مسائل سازمان ها، کسب و کارها و صنایع مختلف، در چارچوب محورهای گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مطرح شده با هدف جهت دهی ایده های نوآورانه جوانان و دانشجوبان و کارآفرینان، به صورت جمعی به حل این چالش ها پرداخت.
ایران در سال 2020 میلیادی (1400 – 1399 شمسی) در آمد 100 هزار میلیارد تومان تجارت ICT (فناوری اطلاعات و ارتباطات) را هدف گذاری کرده و استان کردستان نیز در قالب طرح تکاپو به دنبال کسب 2 درصدی این چشم انداز است.
دولت با طرح تکاپو (توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار) در محورهای مختلف با استفاده از ظرفیت های بومی کشور و بکارگیری تجارب سازمان های بین المللی، به دنبال ارائه برنامه منسجمی برای ایجاد اشتغال و تحقق اقتصاد مقاومتی است.
گردشگری، IT و ICT و توریسم سلامت از جمله رسته های مختلف طرح تکاپو برای توسعه سیستم کسب و کار معطوف به اشتغال پایدار بوده و استان کردستان از بهمن 1394 به عنوان الگوی کشوری در رسته ICT انتخاب شده است.
دولت با طرح تکاپو در کردستان بدنبال ایجاد زیرساخت ها و فراهم آوری سرمایه گذاری بخش خصوصی برای ایجاد 6 هزار شغل مستقیم و بیش از 18 هزار شغل غیر مستقیم در بخش های IT و ICT است.
 

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/16396/باز-تعریف-ظرفیت‌های-گردشگری-کردستان-با-کمک-نوآوران-و-فناوران-امکان-پذیر-است
بستن   چاپ