عصر کرد
نماینده سنندج پاسخ داد:
آیا سیاست کاهش نرخ سود بانکی در هدایت نقدینگی به بخش تولید موثر بود؟
دوشنبه 7 اسفند 1396 - 19:45:39
کرد آنلاین - عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: نقدینگی به جای حرکت به بخش مولد اقتصاد به بخش سوداگری در بازار ارز و طلا رفت که این موضوع تبعات نامناسبی برای اقتصاد دارد .
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری خانه ملت؛ سیدمهدی فرشادان در خصوص تحولات بازار ارز گفت: رشد صعودی نرخ ارز در بازار در مدت اخیر باعث ایجاد شوک به بازارهای دیگر کشور شد بنابراین بدیهی است نمی توان به مدیریت بازار ارز کم توجهی کرد .
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در چند ماه گذشته بانک مرکزی بخشنامه ای به بانک ها ابلاغ کرد تا نرخ سود سپرده های بانکی کاهش یابد. اینکه نرخ سود بانکی متناسب با نرخ تورم باشد یک موضوع بدیهی است اما متاسفانه مصوبه کاهش نرخ سود بانکی به جای اینکه نقدینگی را به بخش تولید سوق دهد باعث شده که بخشی از نقدینگی به سوداگری در بازار ارز و سکه برود .
رونق تولید در گرو هدایت نقدینگی به بخش تولید
فرشادان در ادامه تصریح کرد: برای اشتغالزایی و رونق تولید باید نقدینگی مورد نیاز در بخش تولید تامین شود اینکه نقدینگی جامعه به جای حرکت به بخش های مولد اقتصاد به بخش سوداگری بازار ارز و طلا برود تبعات نامناسبی برای اقتصاد کشور در پی دارد .
قیمت دلار باید حداکثر 4 هزار تومان باشد
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: دولت اعلام می کند نرخ تورم کمتر از 10درصد بوده بنابراین میزان افزایش قیمت دلار باید در این حدود باشد که بر این اساس قیمت دلار باید در زمان فعلی حداکثر حدود 4 هزار تومان باشد .
فرشادان ادامه داد: تیم اقتصادی دولت و بانک مرکزی باید ساز و کاری فراهم کنند که بعد از کاهش نرخ سود بانکی، نقدینگی های موجود در جامعه در بخش تولید جذب شوند و در این راستا از رونق بازار سوداگری جلوگیری شود .
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اگر عرضه و تقاضا در بازار ارز به نحوی صحیحی مدیریت شود ثبات نسبی در بازار ایجاد می شود که انجام این مهم، در ایجاد آرامش در بازارهای دیگر اقتصادی موثر است.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/16307/آیا-سیاست-کاهش-نرخ-سود-بانکی-در-هدایت-نقدینگی-به-بخش-تولید-موثر-بود؟
بستن   چاپ