عصر کرد
معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان اعلام کرد:
عملکردها در حوزه اشتغال کردستان قابل دفاع نیست
شنبه 5 اسفند 1396 - 10:19:33 AM
ایسنا - اقتصادی
کرد آنلاین - معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان با اشاره به اینکه عملکردها در حوزه اشتغال استان قابل دفاع نیست، گفت: تمامی ذیربطان طرح اشتغال تلاش خود را به کار بسته تا مبلغ تخصیص یافته به 118 طرح را به 280 میلیارد تومان رشد رسانده و آمار پرداختی‌ها را به جد مورد پیگیری قرار دهند.
به گزارش ایسنا، منطقه کردستان حسین فیروزی امروز (پنج‌شنبه 3 اسفند) در هشتمین کارگروه تخصصی اشتغال کردستان که در سالن شهدای استانداری برگزار شد، اظهار کرد: سهمیه استان کردستان برای سال 95-96 مبلغ 40 میلیارد تومان بوده است این سهمیه ها باید به موقع جذب شوند.
وی با اعلام اینکه از 40 میلیارد تومان اعلام شده به بانک‌ها 50 درصد این مبلغ تخصیص یافته است که از این مبلغ حدود 15 میلیارد تومان جذب شده است، افزود: امید است پنج میلیارد دیگر نیز جذب شود.
معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان با اشاره به اینکه قبلاً طرح‌هایی ارائه شده است اما باید توجه داشت که طرح بانک‌پذیر باشد، افزود: هرچه سریعتر طرح‌های بانک‌پذیر و اولویت‌دار به بانک‌های عامل معرفی و اعتبارات لازم جذب شود.
وی با بیان اینکه در روستاها باید وضعیت ضمانت‌های طرح‌های روستایی آسانتر و سهل‌تر گرفته شود، گفت: در پرداخت تهسیلات اشتغال روستایی اوراق و ضمانت‌نامه بانکی، اسناد ماشین آلات کشاورزی و ماشین آلات روستایی و گزارش پایان کار مستغلات شهری از جمله مدارکی هستند که می‌توان به بانک ارائه کرد و بانک‌ها بیش از این مدارک را از روستائیان طلب نکنند.
فیروزی عدم حضور مدیران بانکی در کارگروه تخصصی اشتغال استان را غیر قابل توجیه دانست و گفت: مدیر بانکی که اهمیت کارکروه اشتغال در استان کردستان را که نیازمند جذب منابع مالی برای اشتغال است درک نکند، شایستگی حضور در این مسند را ندارد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه مبلغ 642 میلیارد تومان اعتبار طرح فراگیر اشتغال وجود دارد که فرصت زیادی برای جذب آن باقی نمانده است، تصریح کرد: از این مبلغ 118 طرح در سامانه کارا ثبت شده که بسیارناچیز است.
معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان با بیان اینکه ممکن است تعدادی از این 118 طرح در بانک‌ها پذیرفته نشوند، گفت: مبلغ 51 میلیارد تومان نیز عدد بسیار کمی بوده که می‌طلبد دستگاه‌های اجرایی ذیربط و بانک‌های عامل میزان جذب این اعتبارات را سرعت ببخشند.
وی نکته دیگر کارگروه را میزان جذب اعتبارات در دستگاه های مختلف دانست و توضیح داد: ورزش و جوانان با پنج طرح و مبلغ 900 میلیون تومان، فرهنگ و ارشاد اسلامی دو طرح 220 میلیون تومان، صنعت معدن تجارت 64 طرح 41 میلیارد و 290 میلیون تومان، جهاد کشاورزی 31 طرح 4میلیارد و 172 میلیون تومان و میراث فرهنگی 16 طرح با 4 میلیارد و 156 میلیون تومان بوده که بسیار ناچیز است.
معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان با تأکید بر اینکه بایستی کارگروه ویژه برای پرداخت طرح اشتغال فراگیر تشکیل شود، تصریح کرد:جذب اعتبار برای اشتغال پایدار روستایی تا پایان خرداد 97 فرصت دارد و این بدان معنی است که نباید تمامی اقدامات به پایان فرصت موکول شود بلکه باید تلاش کرد تا مبلغ 260 میلیارد تومان اعتبار اشتغال روستایی که منبع خوب و ارزان قیمتی است را غنیمت شمرده و نسبت به جذب این اعتبار اقدام کرد.
وی با اعلام اینکه در کنار اعتبارات تخصیص‌یافته در زمینه اشتغال، ظرفیت دیگری نیز در کشور ایجاد شده است، توضیح داد: 30 درصد اعتبارات اشتغال فراگیر و اشتغال پایدار روستایی جذب نشده که این مبلغ برای استان‌های پیشتاز نگهداشته شده است.
فیروزی با ابراز امیدواری از اینکه با تلاش کارگزاران از 30 درصد توزیع نشده هم بتوان استفاده کرد، خاطرنشان کرد: هر چند عملکردها در حوزه اشتغال استان قابل دفاع نیست اما خواهشمند است تمامی ذیربطان طرح اشتغال تلاش خود را به کار بسته تا مبلغ اختصاص یافته به 118 طرح را به 280 میلیارد تومان یعنی پنج برابر وضع موجود ثبت شده در سامانه کارا، رشد داده و آمار پرداختی‌ها را به جد مورد پیگیری قرار دهند.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/16137/عملکردها-در-حوزه-اشتغال-کردستان-قابل-دفاع-نیست
بستن   چاپ