عصر کرد
کارکنان ادارات سقز به ورزش و سلامتی جسم کم توجه هستند
يکشنبه 29 بهمن 1396 - 10:25:50 AM
ایرنا - ورزشی
کرد آنلاین - سنندج - رئیس اداره ورزش و جوانان سقز از کم توجهی کارمندان ادارات این شهرستان به مقوله ورزش و سلامتی خود گلایه کرد و گفت: تمهیدات لازم برای ورزش کارمندان مهیا است ولی آنها از انجام ورزش استقبال نمی کنند.
به گزارش ایرنا، فرزاد خاکی شامگاه سه شنبه در نشست خبری اظهار کرد: با وجود نامناسب بودن وضعیت جسمی کارکنان ادارات در سقز، این این افراد به ورزش اهمیت نمی دهند.
وی با بیان اینکه مکاتبه لازم با تمام ادارات شهرستان شده تا کارکنان علاقه مند به رشته های ورزشی را برای استفاده از اماکن ورزشی معرفی کنند، افزود: حضور کارکنان ادارات در روزهای اول خیلی محدود و کم بود.
خاکی با بیان اینکه در برخی رشته ها بیش از 200 نفر فعالیت ورزشی دارند، تاکید کرد: ورزش کردن نقش مهمی در تندرستی و تامین سلامتی برای کارکنان ادارات که کم تحرک هستند، دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه آینده ورزش سقز امید بخش است، توجه دولت به اعتبارات حوزه ورزش را قابل تقدیر و بی سابقه دانست و یادآور شد: اعتبار امسال حوزه ورزش و جوانان از محل تملک دارایی های سرمایه ای، نفت و گاز و توسعه متوازن بیش از 60 میلیارد ریال است.
وی اضافه کرد: احداث خانه جوان، تکمیل هتل ورزش، احداث زمین چمن مصنوعی، تکمیل سالن های سقف بلند در روستای صاحب و ایرانخواه، تعمیر و تجهیز سالن های ورزشی، خرید وسایل ورزشی مدرن و ساخت 2 زمین ورزشی در روستاهای چاپان و رنگه ریژان از برنامه های عمرانی ورزش و جوانان در این شهرستان است.
رئیس اداره ورزش و جوانان سقز با بیان اینکه 13 هزار و 400 ورزشکار بیمه شده در 150 رشته ورزشی در 20 سالن و 51 باشگاه ورزشی شهری و روستایی مشغول فعالیت هستند، گفت: این ورزشکاران در سال جاری، 238 مدال رنگانگ برای سقز به ارمغان آوردند.
خاکی حضور باشگاه های ورزشی خصوصی در جشنواره های ورزشی را نوید بخش دانست و افزود: 16 باشگاه خصوصی آقایان، 9 باشگاه خصوصی بانوان و 26 باشگاه دو منظوره در شهرستان سقز فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه وزارت ورزش و جوانان به سرمایه گذاران حوزه ورزش تسهیلات با بهره چهار درصد اعطا می کند، یادآور شد: این اداره در شهرستان سقز از سرمایه گذاری حمایت می کند و تاکنون چهار سرمایه گذار برای ساخت استخر و چند نفر برای راه اندازی باشگاه اسب سواری درخواست داده اند.
اصحاب رسانه شهرستان سقز هم در این نشست خواستار توجه ورزش و جوانان به حوزه تدوین کتاب و مقاله ورزشی، نظارت بر مصرف مواد نیروزا در باشگاه ها، راه اندازی باشگاه بدنسازی در استخر کاوه، خانه تکانی در خانه کشتی و تقویت این هیات، استخدام قهرمانان عرصه ورزش در ادارات و اهمیت بیشتر به ورزش اسب سواری، اسکیت، اسکی، تیراندازی و بهداشت اماکن ورزشی شدند.
سقز با 226 هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت در استان کردستان است که در 190 کیلومتری شمال غربی سنندج واقع شده است.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/16022/کارکنان-ادارات-سقز-به-ورزش-و-سلامتی-جسم-کم-توجه-هستند
بستن   چاپ