عصر کرد
پژوهش های قرآنی نیازمند حمایت و تخصیص بودجه‌ی کشوری است
يکشنبه 26 آذر 1396 - 12:40:48 PM
ایسنا - فرهنگی و هنری
کرد آنلاین - معاون فرهنگی ادراه اوقاف و امور خیریه استان کردستان، با اشاره به اینکه قرآن در زمینه پژوهش‌های قرآنی باید به فعل تبدیل شود، اظهار کرد: دولت باید بودجه‌ای برای حمایت از پژوهش‌های قرآنی در نظر بگیرد. حجت‌الاسلام عباسپور در گفت و گو با خبرگزاری ایسنا منطقه کردستان، اظهار کرد: تا زمانی که ادارات مختلف در امور قرآنی با برگزاری میزگرد و جلسات مختلفی مصوبات بی‌عملی را داشته و اعتباری برای اجرای این مصوبات نداشته باشیم، هیچگاه نمی‌توانیم کار اثرگذار انجام دهیم.
معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه استان کردستان بیان کرد: اعتبار قرآنی در نظام جمهوری اسلامی ایران باید در صدر بودجه‌های کشور قرار گیرد. وقتی که اعتباری که از سال 94 به استان اختصاص یافته تاکنون تزریق نشده چگونه می‌توان پژوهش قرآنی انجام داد.
وی با اشاره به اینکه ما هیچگاه با دست خالی نمی‌توانیم کاری انجام دهیم و این یک فکر بیهوده است، افزود: یکی از پژوهش‌های قرآنی از نظر اوقاف توسعه وقف قرآنی است تا زمانی که ما متکی به بودجه‌های دولتی و تزریق اعتبار دولتی باشیم، هیچگاه نمی‌توان به جایی برسیم.
حجت‌الاسلام عباسپور با اعلام اینکه در گذشته ما یک بخش جداگانه با عنوان بیمه فعالان قرآنی را داشتیم، عنوان کرد: در حال حاضر این بخش نیز با عنوان بیمه نویسندگان و هنرمندان تغییر کرده است.
وی اعلام کرد: «آسیب‌های عدم حمایت از بخش قرآنی» از پژوهش‌های اساسی است که باید به آن بپردازیم، چرا که نبود اعتبار واقعا به این بخش آسیب می‌رساند.
معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه استان کردستان اعلام کرد: به دلیل عدم رسیدگی به بخش قرآن مؤسسات قرآنی کلاس‌های تدریس خصوصی، دف‌نوازی، و ... را برگزار می‌کنند تا از این طریق بتوانند برای کلاس‌های قرآن، قرآن‌آموز جذب کنند.
وی افزود: باید به مؤسسات قرآنی اعتباری اختصاص یابد تا هر مؤسسه در طول سال در یک بخش خاص از این کتاب آسمانی پژوهش‌های قرآنی ارائه دهد و در قبال زحمتی که در این زمینه می کشند، به آن‌ها بودجه بدهند.
حجت‌الاسلام عباسپور اعلام کرد: در این راستا باید به مؤسسات و مراکز قرآنی بها داد و در مقابل آن می‌توان از آن‌ها توقع پژوهش‌ها و فعالیت‌های قرآنی داشت و از آن‌ها بخواهیم در حوزه قرآن سرود بخوانند و علوم نوین را در یادگیری قرآن به کار گیرند.
وی با اشاره به اینکه در بخش قرآن همیشه یک استاد را به کار گرفته و طرح نامه را در اختیارش گذاشته تا اجرا کند، افزود: اینگونه عمل کردن هیچ پاسخی نمی‌تواند داشته باشد.
معاون فرهنگی اداره اوقاف و امورخیریه استان کردستان اعلام کرد: اقتصاد مقاومتی که در بسیاری از بخش‌ها به داد کشور رسید، همان فرهنگ وقف است، یعنی اقتصاد مقاومتی در بحث وقف نمود عینی دارد.
وی افزود: باید با انجام کارهای تبلیغی بتوانیم در حوزه پژوهش قرآنی یک وقف را داشته باشیم، وقف که شد در راستای اجرای نیت واقف تا ابد می‌توانیم پژوهش‌های قرآنی داشته باشیم.
حجت‌الاسلام عباسپور به راه‌اندازی دانشگاه تخصصی علوم قرآنی از محل اعتبارات سفر رهبری و کمک سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خبر داد و اعلام کرد: در حال حاضر اعتبار تزریق شده و کار آن اتمام یافته فقط منتظر انشعابات هستیم.
وی افزود: در کنار این دانشگاه یک خوابگاه دانشجویی نیز احداث شده و کار بزرگترین دارالقرآن غرب کشور را نیز در کنار این دانشگاه علوم قرآنی داریم، که با این موضوع یک مجموعه قرآنی در استان احداث می‌شود در این راستا مسئولان باید اوقاف را یاری دهند.
معاون فرهنگی اداره اوقاف و امورخیریه استان کردستان با تأکید بر پیگیری مراحل ساخت این مجموعه قرآنی در استان اعلام کرد: فقط برای انشعابات چند میلیارد پول نیاز دارد که امیدواریم مسئولان و مردم خیر استان اداره اوقاف را یاری دهند.
وی در پایان با تأکید بر حمایت از دانشجویان قرآنی یادآور شد: ما به دانشجویانی که حافظ کل قرآن باشند، ادامه تحصیل رایگان در سطح دانشگاه‌ها و به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی را می‌دهیم تا از این طریق یک ایجاد انگیزه در جامعه دانشگاهی ایجاد کنیم.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/10835/پژوهش-های-قرآنی-نیازمند-حمایت-و-تخصیص-بودجه‌ی-کشوری-است
بستن   چاپ