عصر کرد
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان:
90 هزار کشاورز کردستانی به کشت گندم اقدام کردند/ خشکسالی و سرما از عوامل اصلی خسارت محصولات کشاورزی
شنبه 18 آذر 1396 - 10:40:09 PM
ایسنا - اقتصادی
کرد آنلاین - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: در سال زراعی امسال 90 هزار کشاورز به کشت گندم در استان اقدام کردند که 13 هزار کشاورز بخشی از اراضی خود را به کشت گندم آبی و 77 هزار نفر هم به کشت گندم دیم اختصاص دادند.
به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، فرید سپری، روز شنبه در جلسه‌ای که به منظور بررسی چالش های بیمه زراعت استان و راهکارهای ترغیب و تشویق کشاورزان به عقد قرارداد در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: یک میلیون و 200 هزار هکتار اراضی کشاورزی در این استان وجود دارد که بیشترین سطح اراضی کشاورزی استان مربوط به کشت غلات است .
وی با اشاره به اختصاص سالانه 520 تا 550 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم دیم، افزود: همچنین هر سال بین 32 تا 33 هزار هکتار از اراضی استان به کشت گندم آبی، 28 هزار هکتار به کشت جو و 100 هزار هکتار هم به کشت نخود اختصاص پیدا می‌یابد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان در ادامه عنوان کرد: سال زراعی گذشته از لحاظ دمایی سال ویژه‌ای برای کردستان بود و بعد از تاخیر در بارندگی پاییزه، سرمای شدیدی هم ایجاد که موجب شد گندم بیش از 300 هزار هکتار سبز نشود.
وی با اشاره به همکاری کشاورزان و تشکل های کشاورزی و استفاده به موقع از کود، گفت: اراضی گندم تا حدی احیا شدند که بالغ بر 650 هزار تُن گندم در استان تولید و از این میزان 525 هزار تُن گندم مازاد برنیاز از کشاورزان استان خریداری شد .
سپری اعلام کرد: در سال زراعی امسال 90 هزار کشاورز اقدام به کشت گندم در استان کردند که 13 هزار کشاورز بخشی از اراضی خود را به کشت گندم آبی و 77 هزار نفر هم به کشت گندم دیم اختصاص دادند .
وی گفت: 548 هزار هکتار از اراضی استان به کشت گندم اختصاص پیدا کرده است که از این میزان 33 هزار هکتار گندم آبی و 515 هزار هکتار هم گندم دیم است .
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: خوشبختانه شرایط سبز شدن محصول گندم در سال زراعی جاری تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته مطلوب تر بوده است .
وی همچنین عنوان کرد: علی رغم دارا بودن تمامی ظرفیت های کشاورزی در استان متاسفانه سالانه تولید بسیاری از محصولات ما به دلیل وقوع حوادث غیرمترقبه دچار خسارت و کاهش می‌شود .
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان از چتر حمایتی بیمه کشاورزی به عنوان پشتوانه محکمی برای کشاورزان نام برد و گفت: خشکسالی و سرما از عمده ترین عوامل خسارت زا در کشاورزی استان است که لازم است کشاورزان محصولات خود را بیمه کنند.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/10556/90-هزار-کشاورز-کردستانی-به-کشت-گندم-اقدام-کردند--خشکسالی-و-سرما-از-عوامل-اصلی-خسارت-محصولات-کشاورزی
بستن   چاپ