عصر کرد

آخرين مطالب

مغز کوچک قلب؛ دلایل علمی بر تایید خوش قلبی، تصمیم گیری با قلب و... علمي

مغز کوچک قلب؛ دلایل علمی بر تایید خوش قلبی، تصمیم گیری با قلب و...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - این مطالعه از طریق انتشارات دانشگاه آکسفورد به چاپ رسید. کار وی نشان داد که قلب دارای یک سیستم عصبی درونی پیچیده است. این پیچیدگی به اندازه ای است که به تنهایی و به عنوان یک "مغز کوچک" واجد شرایط عملکرد مستقل باشد.

قلب از نظر آناتومیکی به دو نیمه راست و چپ تقسیم می شود و هر نیمه نیز خود شامل دو حفره است؛ حفره فوقانی دهلیز و حفره تحتانی بطن نام دارد. بنابراین قلب از چهار حفره تشکیل شده است:
- دهلیز راست
- دهلیز چپ
- بطن راست
- بطن چپ
یک مدار کم فشار از قلب (دهلیز راست و بطن راست) آغاز شده و در مسیر عبور از ریه ها و برگشت به قلب (دهلیز چپ) گردش خون ریوی را شکل می دهد. این در حالی است که عبور خون از دهلیز چپ، دریچه دو لختی، بطن چپ، آئورت، بافت ‌های بدن و برگشت به دهلیز راست، گردش خون سیستمیک را شامل می‌ شود. بیشترین فشار خون در بطن چپ، آئورت و شاخه های شریانی آن است. فشار در مویرگ‌ ها (رگهایی با قطر کم) کاهش می‌ یابد و در سیاهرگها نیز که خون را به دهلیز راست باز می‌ گردانند، افت بیشتری را تجربه می کند.
لازم به ذکر است که همه این فعالیت ها توسط سیستم عصبی نیز کنترل می شود. قلب به شدت تحت تاثیر سیستم عصبی خودمختار است که توسط مغز و نخاع تنظیم می شود. در واقع همه چیز از گره سینوسی گرفته تا انقباض عضله قلب توسط ANS (سیستم عصبی خودمختار) کنترل می شود.

عصر کرد


قلب و یک سیستم عصبی منحصر به فرد
با استناد به زنجیره ای از مقالات که از طریق وب سایت مرکز ملی اطلاعات زیست فناوری آمریکا قابل دسترسی هستند، قلب علاوه بر کنترل شدن توسط ANS، سیستم عصبی منحصر به فرد خود را نیز در اختیار دارد.
مدتهاست مشخص شده که هرگونه فراز و نشیب در احساسات ما با تغییرات قابل پیش بینی در ضربان قلب، فشار خون، تنفس و هضم همراه است. بنابراین، هنگامی که احساس برانگیختگی می کنیم، بخش سمپاتیک سیستم عصبی خودمختار به ما برای ورود به وضعیت جنگ یا گریز انرژی می بخشد.
در مقابل در بازه های زمانی آرامش، بخش پاراسمپاتیک فعالیت خود را آغاز می کند. در این دیدگاه، فرض بر این بود که سیستم عصبی خودمختار و پاسخ های فیزیولوژیکی در هماهنگی کامل با پاسخ مغز به یک محرک مشخص حرکت می کنند.
با این حال، پس از چندین سال تحقیق و جست و جوی دقیق مشخص شد که قلب به روش هایی با مغز ارتباط برقرار می کند که به طور قابل توجهی بر نحوه درک و واکنش ما نسبت به جهان تاثیر می گذارند. به بیان دیگر به نظر می رسد که قلب منطق خاص خود را دارد و این منطق نیز اغلب از مسیر سیستم عصبی خودمختار منحرف می شود.
علاوه بر این بر اساس مقاله ای که از طریق مجله آمریکن سایکولوژیست در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است، قلب پیام‌ های معناداری را به مغز ارسال می کند که نه تنها فهمیده می شوند، بلکه از آنها اطاعت نیز خواهد شد!
نوروفیزیولوژیست‌ ها همچنین یک مسیر عصبی و در عین حال مکانیسمی متمایز را کشف کردند که به موجب آن ورودی از قلب به مغز می‌ تواند فعالیت الکتریکی مغز را مهار یا تسهیل کند. این مطالعه مربوط به سال 2002 است و امکان دسترسی به آن از طریق شبکه اجتماعی علمی ریسرچ گیت وجود دارد.
پس از تحقیقات گسترده، آرمور (1994) مفهوم "مغز قلب" عملکردی را معرفی کرد. گفتنی است که این مطالعه از طریق انتشارات دانشگاه آکسفورد به چاپ رسید. کار وی نشان داد که قلب دارای یک سیستم عصبی درونی پیچیده است. این پیچیدگی به اندازه ای است که به تنهایی و به عنوان یک "مغز کوچک" واجد شرایط عملکرد مستقل باشد.
مغز قلب شامل شبکه‌ ای پیچیده از انواع مختلفی از نورون‌ ها، انتقال‌ دهنده‌ های عصبی، پروتئین‌ ها و سلول‌ های پشتیبان شبیه به سلول‌ های موجود در مغز است. این مدار پیچیده قلب را قادر می سازد تا مستقل از مغز داخل جمجمه عمل کند، یاد بگیرد، به خاطر بسپارد و حتی احساس کند. سیستم عصبی قلب حاوی حدود 40000 نورون است که نوریت های حسی نامیده می شوند.
اطلاعات از قلب، از جمله احساسات از طریق چندین آوران به مغز ارسال می شوند. این مسیرهای عصبی آوران در ناحیه بصل النخاع وارد مغز می شوند و به مراکز بالاتر می رسند، جایی که ممکن است بر ادراک، تصمیم گیری و سایر فرآیندهای شناختی تاثیر بگذارند.

عصر کرد


بنابراین، مشخص شد که قلب سیستم عصبی ذاتی خود را دارد که مستقل از مغز یا سیستم عصبی، اطلاعات را پردازش می کند. در حقیقت این همان مکانیسمی است که به قلب پیوند شده اجازه عملکرد صحیح می دهد. به طور معمول، قلب از طریق رشته های عصبی که از دل عصب واگ و ستون فقرات عبور می کنند، با مغز ارتباط برقرار می کند.
در پیوند قلب، این اتصالات عصبی برای مدتی طولانی برقرار نمی شوند. در این میان، قلب پیوندی تنها از طریق ظرفیت سیستم عصبی ذاتی و دست نخورده خود، در بدن میزبان جدید عمل خواهد کرد.
کشف "مغز کوچک" در قلب پیامدهای مهمی برای فرآیند پیوند قلب داشته است. زمانی که قلب پیوند زده می شود، تنها اندام فیزیکی نیست که منتقل خواهد شد. "مغز کوچک" نیز همراه با فیزیک قلب جا به جا می شود. این موضوع بدین معناست که قلب پیوندی هنوز دارای شبکه عصبی مخصوص به خود است که می تواند بر ضربان و ریتم قلب تاثیر بگذارد.
در حالی که روش های جراحی پیوند قلب بسیار پیشرفته هستند، بدن گیرنده ممکن است در ابتدا برای ادغام "مغز کوچک" جدید با شبکه عصبی موجود خود دچار چالش های بسیاری شود. این چالش ها می توانند منجر به آریتمی و عوارض دیگر در دوره اولیه پس از پیوند شوند. از این رو محققان و پزشکان متخصص در حال کار روی استراتژی هایی نوین به منظور بهینه سازی این فرآیند ادغام و همچنین بهبود سریعتر دریافت کنندگان پیوند قلب هستند.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/817310/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاربلد و پُرافتخار در پشت صحنه؛ آنتونیو پینتوس و نهمین فینال لیگ قهرمانان اروپا

کارشناس داوری: گل بایرن مونیخ به اشتباه مردود اعلام شد؛ مارسینیاک عجله کرد

دستگیری قاتل 3 عضو یک خانواده در مریوان

توئیت بارزانی بعد از دیدار با رهبر انقلاب + عکس

سفر به ایران قدیم؛ این مرد خلبان مخصوص بالگرد اشرف پهلوی بود (+عکس)

رئال با اشتباه مهلک نویر به فینال اروپا رسید؛ رئال مادرید 2 - بایرن مونیخ 1

ببینید | صحنه بحث برانگیز و اشتباه عجیب داور در مقابل رئال مادرید

اشتباه بزرگ مارسینیاک به ضرر بایرن مونیخ؛ سوت بیجا مانع بازبینی VAR

توماس مولر: داوری در مادرید اغلب مشکل دارد؛ قبلا هم چنین چیزی را تجربه کرده‌ام

فیلم | تصادف به خاطر لایی کشی خودروی دولتی در نیایش

اشتباه بزرگ داوری VAR را ناکام گذاشت؛ گل دلیخت به رئال مادرید به ناحق مردود شد!

توخل: تصمیم داور فاجعه مطلق بود؛ قوانین داوری را نقض کردند

آفساید اشتباه علیه بایرن بعداز اتمام وقت اضافه

ببینید | صحنه بحث برانگیز و اشتباه عجیب داور در مقابل بایرن مونیخ

صحنه جنجالی داوری لحظات پایانی بازی؛ سوت بی مورد داور به ضرر بایرن مونیخ؟

فقدان مرحوم ماموستا ملا احمدفخری، یک ضایعه بود

خلاقیت دانشجویی! معرفی اعضای پروژه درسی مانند یک ترکیب فوتبالی

جود بلینگام: از کودکی رویای این شب‌ها را می‌دیدم

شادی متفاوت رودیگر و آلابا پس از بازی؛ تکرار شادی معروف با صندلی!

فدراسیون فوتبال در تلاش برای محقق کردن شعار جهانی لذت فوتبال

لحظه صحیح اعلام شدن گل دوم رئال مادرید و انفجار سکوهای برنابئو

وزیر ورزش: صداوسیما باید حق پخش را بدهد

خلاصه بازی رئال مادرید 2 - بایرن مونیخ 1

صحنه بحث برانگیز و اشتباه عجیب داور!

کارلو آنچلوتی و هم خوانی سرود رئال مادرید با هواداران حاضر در ورزشگاه

احساساتی شدن خوسلو پس از سوت پایان بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ

امتناع ریو فردیناند از پا گذاشتن روی لوگوی رئال مادرید هنگام ورود به زمین سانتیاگو برنابئو

توهین هواداران رئال مادرید به لیونل مسی در آستانه جدال با بایرن مونیخ؛ حرام‌زاده!

خطای ناچو علیه رئال: گل مساوی مردود شد (عکس)

رئال مادرید به «ومبلی» رسید/ «نویر» قاتل بایرن مونیخ شد

گل رئال مادرید به بایرن مونیخ که مورد قبول قرار نگرفت

ضربه خطرناک هری کین که نتوانست بایرن را به گل دوم برساند

ضربه کرنر بایرن مونیخ به تیرک افقی دروازه خورد

اشتباه نویر رئال رابه گل تساوی رساند

گل دوم رئال که مشکوک بود ولی پذیرفته شد

بررسی صحت گل دوم رئال مادرید با شبیه سازی زمین

رستگاری کهکشانی‌ها با کامبک 3 دقیقه‌ای؛ رویای فینال تمام آلمانی بَر باد رفت

احساسی‌ترین صحنه ثبت شده در فوتبال ایران

انگیزه عامل قتل هولناک در بوستان ولایت فاش شد

تیراندازی، مراسم عروسی را در یک لحظه به عزا تبدیل کرد

بازداشت باند نامرئی که همگی زن بودند

جزئیات جدید از قتل مدیر ارشد شهرداری تهران

معمای ناپدید شدن سبحان 5 ساله

ضربه زیبای هری کین که از کنار دروازه به کرنر رفت

سیو فوق العاده نویر باز هم بایرن را نجات داد

هاشمی: بیشترین بودجه به فدارسیون کشتی می‌رسد

قربانی: همه بازی کثیف را دوست دارند

لونین کین را ناکام گذاشت در ثانیه های آخر نیمه اول

نامه رسمی پرسپولیس با اشاره به استقلال!

اولین تلاش هری کین در نیمه دوم بی نتیجه ماند