عصر کرد

آخرين مطالب

مزه میکروب

دانشمندان راز کثیف یک فنجان چای بهتر را فاش کردند علمي

دانشمندان راز کثیف یک فنجان چای بهتر را فاش کردند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که طعم یک فنجان چای باکیفیت ممکن است به ریشه‌های گیاه به ویژه میکروب‌هایی که در آنجا زندگی می‌کنند نیز بستگی داشته باشد.

آیا راز یک فنجان چای عالی می تواند در زیر زمین پنهان شده باشد. طعم های پیچیده در یک فنجان چای با کیفیت اغلب به برگ های گیاه نسبت داده می شود. با این وجود، نتایج تحقیقات جدید نشان می ‌دهد که طعم یک فنجان باکیفیت ممکن است به ریشه های گیاه به ویژه میکروب هایی که در آنجا زندگی می کنند نیز بستگی داشته باشد.
به نقل از نیوزویک؛ پرورش دهندگان چای در چین قرن های متمادی وقت خود را صرف پرورش محتویات لازم برای یک فنجان چای کامل کرده اند. با این وجود، علیرغم فناوری ‌های اصلاحی مدرن بهبود طعم چای از طریق انتخاب ژنتیکی به تنهایی یک چالش است. با این وجود، نتیجه مطالعه ای تازه که در نشریه Current Biology منتشر شده نشان داده که DNA تنها چیزی نیست که بر طعم چای تاثیر می گذارد. "تونگا شو" محقق دانشگاه کشاورزی و جنگلداری فوجیان در چین یکی از نویسندگان مقاله ذکر شده می گوید:"تفاوت های قابل توجهی در جوامع میکروبی به ویژه میکروارگانیسم های مرتبط با متابولیسم نیتروژن در ریشه گیاهان چای با کیفیت های متفاوت از طریق میکروبیومی شناسایی شد".
مطالعات قبلی نشان داده اند که این میکروب ها می توانند بر توانایی گیاه در جذب مواد مغذی از خاک اطراف خود تاثیر بگذارند. به نظر می رسد این مواد مغذی می توانند بر تولید برخی از مواد شیمیایی توسط گیاه تاثیر بگذارند که ممکن است بر طعم آن تاثیرگذار باشد.
تیمی که تحقیق اخیر را انجام داده به طور خاص متوجه شد که گیاهان دارای میکروب‌ هایی که جذب آمونیاک را تشویق می ‌کنند ترکیب بیش تری به نام تیانین تولید می‌ کنند که تعیین ‌کننده کلیدی طعم چای است. آن تیم با علم به این موضوع یک جامعه میکروبی مصنوعی را بر اساس مواردی که در انواع چای با تیانین بالا یافت می شود به وجود آوردند. با استفاده از این کلونی های مصنوعی قرار رفته بر روی ریشه های سایر گیاهان چای محققان دریافتند که می ‌توانند سطح تیانین را در انواع با تیانین پایین نیز افزایش دهند. "ونشین تانگ" یکی دیگر از نویسندگان آن مقاله می گوید: "با این وجود، در کمال شگفتی ما کشف کردیم که جامعه میکروبی مصنوعی نه تنها کیفیت گیاهان چای با کیفیت پایین را افزایش می ‌دهد بلکه بر روی برخی از انواع چای با کیفیت بالا نیز اثر ارتقاء دهنده قابل توجهی دارد. علاوه بر این، این اثر به ویژه در شرایط خاک با نیتروژن کم مشخص است".
این یافته ها نشان می دهند که جوامع میکروبی تولید شده مصنوعی می توانند برای بهبود طعم و مزه گیاهان چای مورد استفاده قرار گیرند به ویژه زمانی که خاک اطراف آن ها فاقد مواد مغذی کلیدی گیاهی باشد. این کلونی ها هم چنین ممکن است از جذب مواد مغذی در سایر گونه‌ های گیاهی حمایت نمایند و به کشاورزان این امکان را می‌دهند که کمتر به کودهای مصنوعی تکیه کنند.
نویسندگان آن مقاله می افزایند: "مطالعه ما شواهد قانع کننده ای از استفاده از میکروارگانیسم های ریشه به عنوان کودهای میکروبی کاربردی برای افزایش کیفیت چای ارائه می دهد".

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/797125/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

6توصیه برای کتاب اولی‌ها

احمدی: باید با چهار گل برنده می‌شدیم

دفاع محکم دو ستاره مشهور از محمد صلاح

پیرجهان: امیدوارم به سهمیه المپیک برسم

آنچلوتی: عملکرد رئال جادویی است

دی‌لیخت: کمک داور به اشتباه خود اعتراف کرد

روزهای غریبانه هافبک اسبق پرسپولیس در شیراز

اشکان دژآگه اولین ایرانی کینگز لیگ

ترابی یک شادی امباپه‌ای از هوادار طلبکار است!

شادی رودیگر با هواداران در ماشینش حین خروج از ورزشگاه

وینیسیوس: رئال هیچ وقت تسلیم نمی‌شود

ادعای مهم یک خبرنگار عراقی : بارزانی در سفر به تهران، تعهداتی داد

توزیع روزانه 876 هزار لیتر نفت گاز در کردستان

خبرهای جدید از تغییر سن و شرط بازنشستگی

معرفی کتاب هوش مصنوعی و پردازش زبان و فرهنگ ایرانی

خوسلو: این بازی از رویاهایم هم زیباتر بود

چرا شانس قهرمانی پرسپولیس بیشتر از استقلال است؟

شوک بزرگ داماش علیه رویای مسجدسلیمان

مومنی: استقلال به سادگی امتیاز از دست نمی‌دهد

آشتیانی: اورونوف جور بی‌تجربگی رفیعی را کشید

اجرای نمایش فراتر از صداقت در شهرکرد

تیرک دروازه اشک بازیکن سپاهان را در آورد!

کنسرت موسیقی  زاگرس در تالار وحدت

کاربلد و پُرافتخار در پشت صحنه؛ آنتونیو پینتوس و نهمین فینال لیگ قهرمانان اروپا

کارشناس داوری: گل بایرن مونیخ به اشتباه مردود اعلام شد؛ مارسینیاک عجله کرد

دستگیری قاتل 3 عضو یک خانواده در مریوان

توئیت بارزانی بعد از دیدار با رهبر انقلاب + عکس

سفر به ایران قدیم؛ این مرد خلبان مخصوص بالگرد اشرف پهلوی بود (+عکس)

رئال با اشتباه مهلک نویر به فینال اروپا رسید؛ رئال مادرید 2 - بایرن مونیخ 1

ببینید | صحنه بحث برانگیز و اشتباه عجیب داور در مقابل رئال مادرید

اشتباه بزرگ مارسینیاک به ضرر بایرن مونیخ؛ سوت بیجا مانع بازبینی VAR

توماس مولر: داوری در مادرید اغلب مشکل دارد؛ قبلا هم چنین چیزی را تجربه کرده‌ام

فیلم | تصادف به خاطر لایی کشی خودروی دولتی در نیایش

اشتباه بزرگ داوری VAR را ناکام گذاشت؛ گل دلیخت به رئال مادرید به ناحق مردود شد!

توخل: تصمیم داور فاجعه مطلق بود؛ قوانین داوری را نقض کردند

آفساید اشتباه علیه بایرن بعداز اتمام وقت اضافه

ببینید | صحنه بحث برانگیز و اشتباه عجیب داور در مقابل بایرن مونیخ

صحنه جنجالی داوری لحظات پایانی بازی؛ سوت بی مورد داور به ضرر بایرن مونیخ؟

فقدان مرحوم ماموستا ملا احمدفخری، یک ضایعه بود

خلاقیت دانشجویی! معرفی اعضای پروژه درسی مانند یک ترکیب فوتبالی

جود بلینگام: از کودکی رویای این شب‌ها را می‌دیدم

شادی متفاوت رودیگر و آلابا پس از بازی؛ تکرار شادی معروف با صندلی!

فدراسیون فوتبال در تلاش برای محقق کردن شعار جهانی لذت فوتبال

لحظه صحیح اعلام شدن گل دوم رئال مادرید و انفجار سکوهای برنابئو

وزیر ورزش: صداوسیما باید حق پخش را بدهد

خلاصه بازی رئال مادرید 2 - بایرن مونیخ 1

صحنه بحث برانگیز و اشتباه عجیب داور!

کارلو آنچلوتی و هم خوانی سرود رئال مادرید با هواداران حاضر در ورزشگاه

احساساتی شدن خوسلو پس از سوت پایان بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ

امتناع ریو فردیناند از پا گذاشتن روی لوگوی رئال مادرید هنگام ورود به زمین سانتیاگو برنابئو