عصر کرد

آخرين مطالب

دولت احمدی‌نژاد؛ رکورددار متهمان فساد مالی! سياسي

  بزرگنمايي:

عصر کرد - دولت مدعی پاک‌دستی تا این لحظه رکورددار اتهامات اقتصادی و مالی است. هیچ‌یک از دولتمردان دولت‌های گذشته جمهوری اسلامی به اندازه دولتمردان نهم و دهم به اتهامات مالی و اقتصادی محکوم نشده‌اند
دولت احمدی نژاد؛ رکورددار متهمان فساد مالی!
«پرویز کاظمی، وزیر رفاه و تأمین اجتماعی دولت احمدی‌نژاد، در سال‌های 84 و 85 که اعلام شده برای اجرای حکم 20‌ساله محکومیتش به زندان فراخوانده شده؛ اگر چه جزء نخستین افرادی بود که از کابینه دولت نهم خارج شد و شروع به مصاحبه علیه تخلفات رئیس پیشین کرد اما در نهایت خودش هم به اتهامات مالی محکوم شد. کاظمی از متهمان پرونده فساد مالی در بانک سرمایه است که به 20 سال زندان محکوم شده است.
نماینده دادستان در اولین جلسه رسیدگی به اتهامات پرویز کاظمی گفت: پرویز کاظمی و توسلی عضو سابق هیات‌مدیره بانک سرمایه به جرم 40 فقره خیانت در امانت متهم هستند. همچنین پرویز کاظمی، متهم ردیف دوم، در ازای پرداخت تسهیلات 600 میلیارد تومانی به حسین هدایتی، عضو هیات‌مدیره استیل‌آذین ایرانیان شده بود.
حمیدرضا بقایی، معاون اجرایی احمدی‌نژاد در دولت دهم و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری از سال 1388 تا 1390، همچنین دبیر «شورای عالی مناطق آزاد کشور و ویژه اقتصادی» بود. بقایی سال 90 و هنگام ریاست بر سازمان میراث فرهنگی، به علت خودداری از اجرای یکی از احکام دیوان عدالت اداری، به انفصال از خدمات دولتی به مدت چهار سال محکوم شد. سال 94 بقایی 225 روز بازداشت موقت بود و دوباره تیر سال 96 با حکم بازپرس پرونده سابق خود از مقابل خانه‌اش بازداشت و پس از تعیین وثیقه 50 میلیاردتومانی در دادسرا و تهیه‌ نشدن آن زندانی شد.
او بعد از تودیع وثیقه از زندان آزاد شد. 25 تیر 96 سخنگوی وقت قوه قضائیه در یک کنفرانس خبری اتهامات حمید بقایی را «تصرف غیر مجاز، اختلاس و تبانی در معاملات دولتی» اعلام کرد. اژه‌ای همچنین گفت: «در روزهای اول هم که تحقیق انجام می‌شد، مورد دیگری مطرح شد که دو میلیون یورو در اختیار متهم (حمید بقایی) بوده که این را باید به جای دیگری می‌داده ولی این در هیچ جایی ثبت‌ و ضبط نشده که این موضوع هم باید پیگیری شود.» در نهایت حکم بقایی صادر و از بابت تصرف غیر قانونی در اموال دولتی به 15 سال حبس و جزای نقدی، بابت اختلاس به 15 سال حبس و جزای نقدی معادل 433‌میلیاردو 212 میلیون ریال و انفصال دائم از خدمات دولتی و رد مال محکوم شد.
اسفندیار رحیم‌مشایی، در دولت نهم، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و در دولت دهم رئیس دفتر ریاست‌جمهوری بود. مشائی هم بعد از بقایی بازداشت شد. اتهامات او بر خلاف اتهامات بقایی مالی نبود. به گفته وکیلش، تبانی و مشارکت علیه امنیت داخلی و خارجی کشور به خاطر اقدام آتش‌زدن حکم قضایی آقای بقایی در مقابل سفارت انگلیس، تبلیغ علیه نظام به واسطه مطالبی که در صفحات شخصی خود در توییتر و جاهای دیگر نوشته بود و همچنین توهین به چند نفر از مقامات و قضات دادگستری ذیل ماده 608 قانون مجازات اسلامی از جمله اتهامات او ذکر شده بود. او در نهایت به شش‌سال‌ونیم حبس محکوم شد.
محمدرضا رحیمی هم معاون‌ اول محمود احمدی‌نژاد در دولت نهم بود. همان زمان گزارش‌های مختلف در رسانه‌های اصولگرا و اصلاح‌طلب ایران درباره ارتباط گسترده او با اختلاس در بیمه ایران مطرح می‌شد اما حمایت‌های رئیس وقت دولت که کابینه را خط قرمزش خوانده بود، مانع بازداشت او شد. در نهایت بعد از پایان دولت احمدی‌نژاد و هم‌زمان با رسیدگی به پرونده اختلاس از بیمه ایران و استانداری تهران نام معاون‌ اول رئیس‌جمهوری سابق بر سر زبان‌ها افتاد.
رحیمی ابتدا به 15 سال حبس محکوم شد اما حکم در دیوان عالی کشور تقلیل یافت و رحیمی به سه‌ میلیارد و 850 میلیون تومان و جزای نقدی به خاطر رشوه و تحصیل مال نامشروع و انفصال از خدمات دولتی و پنج‌ سال‌ و 91 روز حبس قطعی محکوم شد. اگر چه بعد از قطعی‌ شدن محکومیت او دفتر محمود احمدی‌نژاد با صدور بیانیه‌ای مرتبط‌ دانستن تخلفات محمدرضا رحیمی به دولت‌های نهم و دهم ایران را کاملا بی‌پایه و اساس دانست. رحیمی هم در مقام پاسخ درآمد و ادعاهای رئیس سابق دولت را رد کرد و گفت: «همه آن چه در مدت چندین سال بر من رفته است، یک طرف ماجراست و البته این زخم وقتی «کاری» می‌شود که جناب‌ عالی نیز مصلحت را در آن می‌جویید که دامن خود را از آن برچینید!»
تنها عضو منتسب به دولت هاشمی که در دوران اصلاحات به اتهام مشارکت در اختلاس، ارتشا، تضییع اموال عمومی، تصرف در اموال عمومی، تبانی در معاملات دولتی و دخالت در انتخابات پنجمین دوره مجلس شورای اسلامی محاکمه شد، غلامحسین کرباسچی بود. کرباسچی فروردین 77 و بعد از روی‌ کار آمدن دولت اصلاحات، بازداشت و روانه زندان شد. دستگیری کرباسچی از سوی حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی صورت گرفته بود. در نهایت کرباسچی به سه سال زندان محکوم شده بود که بعد از دو سال از زندان آزاد شد. اگر چه در سال‌های گذشته به‌ویژه در بحبوحه رخدادهای سال 88 تعداد زیادی از چهره‌های سیاسی عمدتا منتسب به دولت اصلاحات بازداشت و محکوم شدند اما اتهامات هیچ‌یک از آنها مالی و اقتصادی نبوده است.»
منبع: bartarinha.ir

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/78724/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اهمیت مدح و ثنای الهی در جلد هشتم «طعم شیرین خدا»

محرومیت سنگین برای دروازه‌بانی که لیزر انداخت!

دربی در اسپانیا برای انتقال آردا گولر!

آقای مدیر پرسپولیس! فقط لایک نبود

انجام بیش از 1400 آزمایش در راستای جوانی جمعیت در کرمانشاه

جزئیات دقیق درباره حمله به کنسولگری ایران در پاریس

اهالی این استان‌ ها از امروز منتظر بارش باران باشند

کنسرت‌های اردیبهشت در راهند؛ از طلیسچی تا بانی

دقیقی: اطرافیان می‌گفتند گزینه اول تراکتور هستی

عملیات وعده صادق هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی را درهم شکست

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

فرمانده بلندپایه سپاه: پنج ساعت قبل از شروع عملیات علیه اسرائیل از خاک ایران، به کشورها خبر دادیم / ایران در زمین نتانیاهو بازی نکرد

به یاد رشادت‌های فاتح نبل و الزهرا

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

نکته‌نگران کننده استقلال؛ وزن‌تعویض‌ها بالا نیست

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

آزرده خاطر شدن رانندگان از وضعیت نامناسب جاده‌ای در 7 کیلومتری کرمانشاه + فیلم

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: تیم ملی خواهان خمس بود اما باشگاه مخالفت کرد

حسینی در مسیر قهرمانی سپاهان و تراکتور!

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

رقابت‌های بین المللی کشتی فرنگی جوانان جام شهدای غزه – مریوان