عصر کرد

آخرين مطالب

پایان ناامیدکننده سریال موفق «خانه‌پوشالی» house of cards اقتصادي

  بزرگنمايي:

عصر کرد - موضوع سریال «خانه پوشالی» رقابت‌های سیاسی در آمریکاست. این مجموعه به‌قدری زیبا و البته به‌لحاظ محتوایی قابل توجه است که حتی رسانه ملی نیز چند فصل از آن را پخش کرده است
پایان فصل ششم سریال موفق «خانه‌پوشالی»
سریال مشهور «خانه پوشالی» house of cards با انتشار فصل ششم به پایان راه رسید. مجموعه‌ای که به‌دلایل مختلف به‌عنوان یکی از بهترین آثار تلویزیونی سال‌های اخیر معروف شده است.
سریال مشهور «خانه پوشالی» house of cards با انتشار فصل ششم به پایان راه رسید. مجموعه‌ای که به‌دلایل مختلف به‌عنوان یکی از بهترین آثار تلویزیونی سال‌های اخیر معروف شده است.
«خانه پوشالی» تریلری سیاسی است که فصل اولش در سال‌2013 میلادی پخش شد. این سریال در 65‌قسمت و توسط «نتفلیکس» تهیه شد.
خانه پوشالی برگرفته از سریالی بریتانیایی به همین نام، ساخت «بی‌بی‌سی» و نیز رمانی با همین نام نوشته «مایکل دابز» است که خودش عضو حزب محافظه‌کاران بریتانیا بود.
موضوع سریال رقابت‌های سیاسی در آمریکاست. این مجموعه به‌قدری زیبا و البته به‌لحاظ محتوایی قابل توجه است که حتی رسانه ملی نیز چند فصل از آن را پخش کرده است. اخیراً بازپخش آن از شبکه «چهار» سیما آغاز شده است.
اطلاعاتی‌ درباره‌ سازندگان
درفصل دوم «فرانک آندروود» که به مقام ریاست‌جمهوری بسیار نزدیک‌تر شده تلاش‌هایش برای کسب این مقام را شدت می‌بخشد.
در میان اشخاص داستان، خبرنگاری به نام «آیلا صیاد» دیده می‌شود که قصد سر درآوردن از جنگ قدرت میان مهره‌های سیاسی واشنگتن را دارد.
در فصل سوم «فرانک آندروود» به رییس‌جمهوری رسیده و در صدد نگه‌داشتن این مقام در اختیار خود است.
در فصل پنجم فرانک و «کلر آندروود» برای افزایش پیروزی در رقابت انتخاباتی سعی در پررنگ کردن خطر تروریسم دارند. مجلس نمایندگان برای رسیدگی به جرائم فرانک کمیته‌ای تشکیل می‌دهد.
فرانک موفق می‌شود با توسل به حملات تروریستی و اعلام حکومت نظامی انتخابات را در برخی ایالات به تعویق بیندازد.
پس از عدم موفقیت مجلس نمایندگان در انتخاب ریاست‌‌جمهوری، کلر به‌عنوان رییس‌جمهوری موقت انتخاب می‌شود. در نهایت آندروودها به کمک رییس کمپین نامزد جمهوری‌خواه «مارک‌آشر» پیروز انتخابات می‌شوند.
مجلس نمایندگان در پی استیضاح فرانک آندروود است که او با معامله با جاسوسی به نام «جین دیویس»(با بازی پاتریشا کلارکسون) از ریاست‌جمهوری استعفا می‌دهد تا کلر به ریاست جمهوری برسد.
هر قسمت سریال خانه پوشالی به وسیله یکی از بزرگان سینما کارگردانی شده است.
دیوید فینچر، جیمزفولی، جوئل شوماخر، جودی فاستر، رابین رایت و... از جمله کارگردانان این سریال موفق‌اند. این سریال از موفق‌ترین‌های تاریخ سریال‌ است و جوایز متعددی را از «گلدن‌گلوب» گرفته تا «امی» به خود اختصاص داده است؛ که از این میان، جوایز متعدد «کوین اسپیسی» و «رابین رایت» برای این سریال، مثال‌زدنی است.
دغل‌ بازی‌ آمریکایی
«خانه پوشالی» سریالی است که نشان می‌دهد برای سیاست‌مداران، چرا گاهی شرط رسیدن به «منفعت بزرگ‌تر»، دروغ گفتن یا استفاده از ترفندهای غیراخلاقی است.
این دروغ می‌تواند به سادگی چیزی در مورد شجاعتی در دوران نوجوانی یک رییس‌جمهوری باشد یا دروغ‌های بزرگی که در عین خونسردی به رسانه‌ها گفته می‌شود.
«خانه پوشالی» توانسته «فریب» و «دغل‌بازی» را در ساحت پیچیده سیاسی تمدن لیبرالی آمریکا به زیبایی به‌تصویر بکشد و اینکه در پشت‌پرده حکومت‌داری این کشور، چه خیانت‌ها، قدرت‌طلبی‌ها، شهوت‌رانی‌ها و جنایاتی نهفته است.
اواخر فصل سوم نیز کمی از ماهیت غیراخلاقی بودن مناظره‌های انتخاباتی آمریکا را بر‌ملا می‌کند و به خوبی «نفس‌سالاری» را به‌تصویر می‌کشد که چطور افراد در این مناظره‌ها با هر وسیله‌ای برای تخریب یکدیگر تلاش می‌کنند تا به اهداف خود برسند.
این سریال از لحاظ فنی با توجه به کارگردانی یک‌دست، طراحی صحنه مناسب، بازی‌های بی‌نظیر و ترفند دیالوگ‌های رو به دوربین کویین اسپیسی (فرانک آندروود) که در تئاتر، تلویزیون و سینما به «شکستن دیوار چهارم» معروف است، توانسته هم‌ذات‌پنداری مخاطب را برانگیزد؛ به‌طوری‌که بیننده روی زشت قدرت را با تمام وجود حس می‌کند و شخصیت « فرانک آندروود» را به‌عنوان یک نماینده از این سیستم قدرت، باور می‌کند.
پایانی‌ نا امیدکننده
شبکه «نتفلیکس» هرگز فکر نمی‌کرد که یکی از بهترین و پرمخاطب‌ترین سریال‌های تلویزیونی‌اش دچار یک بحران اساسی ناخواسته شود؛ بحرانی که ارتباطی به فیلمنامه، کارگردانی یا گروه تولید سریال نداشت و در نقطه‌ای قرار گرفت که از مدیریت این شبکه خارج باشد و آن بحران، «کوین اسپیسی» بود؛ بازیگر توانمندی که به‌دلیل رسوایی‌های متعدد اخلاقی و اتهاماتی که به او وارد شده بود، توسط شبکه از سریال کنار گذاشته شد و هیچ جایگزینی نیز برای او معرفی نشد تا به یک‌باره پس از پنج فصل، ناگهان فرانک آندروود که شخصیت اصلی سریال بود از ماجرا حذف شود!
بازی فوق‌العاده اسپیسی در نقش فرانک که تحسین و تمجیدهای فراوانی را برای او به‌همراه داشت، چنان وزنه سنگینی برای سریال به حساب می‌آمد که تا مدت‌ها بسیاری در شوک حذف او قرار داشتند و این سؤال را از خود می‌پرسیدند که چطور قرار است کشتی شکسته سریال خود را با چنین وضعیتی به مقصد برسانند. به گزارش «مووی‌مگ» فصل ششم «خانه پوشالی» با یک تصمیم ناگهانی در هشت قسمت منتشر شده و به پایان می‌رسد.
در ابتدای این فصل اشاراتی به دلایل نبود فرانک صورت می‌گیرد که بیش از حد کلی و سطحی است.
در واقع به نظر می‌رسد نتفلیکس به اجبار مجبور شده اشاراتی به شخصیت فرانک داشته باشد و در مقابل هیچ تصویری از او به چشم نمی‌خورد تا نشان دهد تصمیم نتفلیکس برای حذف کامل اسپیسی از جریان داستان قاطعانه بوده است.
با حذف شخیصت فرانک، حالا «کلیر» فرصت بیشتری برای خودنمایی در داستان پیدا کرده و «رابین رایت» نیز به خوبی از پس ایفای نقش محوری خود در فصل ششم برآمده است.
اضافه شدن دو شخصیت از خانواده «شپرد» نیز توانسته قصه را با چالش‌های گوناگونی مواجه سازد و در مجموع حضور این دو شخصیت به پیشبرد فیلمنامه کمک کرده است.
اما ایرادی هم که می‌توان به حضور آنها در داستان گرفت این است که خیلی زودتر از آنچه که ظرفیت فیلمنامه ایجاب می‌کند، به شخصیت‌های مهم تبدیل می‌شوند و همه این موارد فارغ از منطق حضورشان در داستان است؛ یعنی جایی که آنها اشاراتی به فرانک دارند و حتی به نیکی از او یاد می‌کنند اما این در تناقض با رویه خانواده شپرد در گذشته است و اشاره مناسبی هم به این تناقض نمی‌شود.
اما ایراد اصلی فصل ششم را باید در پایان‌بندی سریال دانست که عجیب و غیرمنتظره است. برای سریالی که همواره در اوج بوده و حتی فصل ششم آن نیز با تمام فراز و نشیب‌هایش، هنوز هم جذابیت‌های زیادی برای تماشا دارد (اگر تعصب‌مان را به کوین اسپیسی حذف کنیم و با حذف او از سریال مشکلی نداشته باشیم!)، قطعاً حُسن ختام این سریال نمی‌تواند پایان‌بندی مورد علاقه طرفداران این مجموعه باشد.
پایان‌بندی سریال سؤالات بی‌شماری را مخصوصاً درباره فرانک آندروود بر‌جای می‌گذارد و چند ابهام دیگر هم به آن می‌افزاید! شاید باید گفت که کوین اسپیسی با اقداماتش نه تنها به زندگی خود بلکه به یکی از بهترین ساخته‌های تاریخ تلویزیون نیز لطمه وارد کرد.
منبع: sobhe-no.ir

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/61096/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داستان‌هایی از کریستین اندرسون با لهجه فارسی

سرخیو راموس اینگونه توپ را از روی خط دروازه تیمش بیرون کشید!

7 سال قبل در چنین روزی؛ شادی گل خاص مسی در ال‌کلاسیکو

عواقب واگذاری؛ تغییرات مدیریتی در سرخابی ها؟

رقابت در سنگر تیم ملی شدت گرفت

آرتتا: پوچتینو جای پدرم است، از او درس زندگی می‌گیرم

نکات مهم اوسمار درباره جدایی مهاجم گلزن

دوپینگ 6 ورزشکار پاورلیفتینگ ایران در سال 2023

بیرانوند از صعود به فینال مسابقات تراپ قطر باز ماند

جوکوویچ: امیدوارم یک بار دیگر با نادال بازی کنم

گفت و گوی جنجالی داوران ال‌کلاسیکو با VAR منتشر شد +ویدئو

اهداف سه‌گانه اردوغان از سفر به عراق چه بود؟

درخواست اوپک از عراق برای ازسرگیری صادرات نفت اقلیم کردستان

مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید

کتاب «قوانین و مقررات صادرات و واردات» منتشر شد

تکرار یک رکورد تاریخی در سری A با قهرمانی اینتر

امید آلومینیوم به ارسال تأییدیه یوئل برای مجوز حرفه‌ای

«پرویزخان» به خانه‌ها می‌آید

کلوپ: همه چیز از باخت به یونایتد شروع شد

رضاییان: به رحمتی پیش قرارداد داده بودیم

رانگنیک به نیمکت بایرن مونیخ نزدیک شد

امری در ویلا ماندنی شد

دو تمدید فوری که رئال مادرید می‌خواهد

زشته جلوی دوربین؛ بحث جالب یزدانی و میرزازاد برای شروع مجدد بازی

برهانی در آستانه ریاست دوباره آکادمی استقلال

ملایر میزبان جشنواره موسیقی «شب‌های تاک»

سخنگوی دولت: دهک های پایین را صاحب مسکن می کنیم

مرگ 109 نفر در تصادفات درون‌شهری کرمانشاه

نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران/ پزشک زن یا پزشک مرد؟

وضعیت محیط‌زیست کردستان از زبان مدیرکل حفاظت محیط‌زیست این استان

عرضه رمان ایرانی «باغ کَج» در بازار نشر

جریمه 238 میلیونی برای 3 باشگاه

کلیپ زیبای باشگاه اینتر به مناسبت 2 ستاره شدن لوگوی این تیم

ترین‌های هفته؛ تیر دروازه های هفته بیست‌و‌چهارم لیگ برتر

بازی اسم و فامیل مدیران تراکتور به قیمت پراندن یک جام دیگر

اسنایدر:‌ امیدوارم یونایتد با پنج گل در فینال شکست بخورد

حضور بانوان هوادار در تبریز ممنوع شد

انریکه: رکورد را خراب کردی، کسی از امباپه نپرسیده بود

خداحافظ نایکی؛ لیورپول با آدیداس بست

ترکیبی که بهترین تیم آسیا را از مرگ نجات می‌دهد

قرارداد واگذاری شش ساله برای پرسپولیس و استقلال

مدیرکل هنرهای نمایشی به تماشای «شاماران» نشست

افشاگری درباره رفتار‌های جانی دپ سر صحنه فیلمبرداری

نمایش «آلاء» به تونس می‌رود

افتتاح پایگاه آموزش قرآنی مساجد در مسجد صاحب الزمان (ع) مشهد

با نگاه منصفانه می‌توان جمله به‌قله نزدیک می‌شویم رهبر انقلاب را بهتر درک کرد

هزینه 13 میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته

برگزاری کنفرانس علمی ادواری «بازتوانی بیماری های عصبی – کمر درد»

داستانک/ دوستت دارم

شاعرانه/ چه خوش است با خیال تو نهفته رازکردن