عصر کرد

آخرين مطالب

پرینترهای سه بعدی برای تولید استیک وارد رستوران ها می شوند مقالات

پرینترهای سه بعدی برای تولید استیک وارد رستوران ها می شوند

  بزرگنمايي:

عصرکرد- دانشمند ایتالیایی که توانسته این محصولات را با کمک پرینتر‌ سه بعدی از ترکیب نخود و جلبک دریایی خلق کند. البته او مدعی شده که کارهای بسیار زیادی برای خوشمزه کردن این محصولات باید انجام پذیرد .

" Giuseppe Scionti  "محققی اهل میلان ایتالیاست که موفق شده با استفاده از ترکیب برنج، نخود و جلبک دریایی، غذایی پروتئینی تولید کند. این مواد غذایی ظاهری بسیار شبیه به استیک گوشت و مرغ دارند اما از لحاظ مزه هنوز باهم فاصله‌ی زیادی دارند .

این پژوهشگر با استفاده از نرم افزار CAD یک برنامه طراحی کند تا مواد غذایی خاصی که با استفاده از یک سرنگ به پرینتر‌های سه بعدی ترزیق شده را به شکل یک میکرو رشته‌های طولانی پرینت کند و سپس آنها را به شکل یک استیک در بیاورد .

این محصول در ابتدا خمیری همرنگ ماه است که از لحاظ بافت به استیک واقعی شباهت زیادی دارد و به منظور محافظت از محیط زیست و دفاع از حقوق حیوانات تولید شده است. گزارش شده این ماشین می‌تواند طی مدت 30 تا 50 دقیقه تقریباً 113 استیک گوشت یا مرغ تولید کند .

این محقق ایتالیایی موفق شده که تکنولوژی پرینتر سه بعدی مخصوص خود را در دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیای بارسلونا توسعه دهد و به ثبت برساند. ضمن اینکه وی سراغ رستوران داران زیادی رفته محصولاتش را بفروشد تا آنها بتوانند غذاهای مخصوص گیاه خواران را به منوی خود اضافه کنند .

او باور دارد که آشپزها از جایگزین‌های که ظاهری شبیه گوشت یا مرغ دارند اما مزه‌ی قارچ می‌دهند استقبال می‌کنند. وی در این باره می‌گوید: محصولات اولیه‌ من هنوز از لحاظ مزه فاصله ی زیادی با گوشت و مرغ دارند اما این مسئله من را نگران نمی‌کند چرا که طی سال های گذشته تکنولوژی شبیه سازی مزه‌ی گوشت توسعه یافته و تنها باید آن را به روشی خاص در محصولات پرینت شده پیاده کرد.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

چرا قیمت خیار یکباره دچار رکود شد؟

تاریکخانه خبری

نقش خود پنداره مثبت در عدم گرایش به مواد مخدر

کتاب هنر خوب زیستن تفکر شما را دگرگون خواهد کرد

دریای اشک، دیوان اشعار مهیندخت معتمدی

گلایه هایی از جنس نمک

گردشگری کردستان خام اما به کام

مرگ در کمین انارستان

دوست دارم ازدواج کنم اما...

چرا ماندن مطبوعات محلی لازم است؟

بی‌تفاوتی به حقوق عمومی در خیابان‌های شهر

نابرابری عرضه و تقاضا/جوجه ریزی در استانهای گرمسیر کاهش یافت

التیام زخم‌های زاگرس

سگ حیوان اصلی حفظ چرخه هاری در مناطق شهری است

پروژه‌ای که بیش از 15 سال است فقط خاک می‌خورد!

نگرانی گندمکاران از تاخیر در پرداخت بهای محصول

خانه امیدواران

مطالبه های کسبه مهاباد برای رونق گردشگری بازار

«پیرمراد» آرزوها را برآورده نمی‌کند

آتش در کمین

تغذیه مداوم با شیر مادر؛ مهم‌ترین عامل کاهش زردی نوزاد است

خشکی هایی که طبیعت را می سوزاند

«هه ره وز» رسمی برای مشارکت

نگاهی بر مطبوعات کردستان در هفته چهارم تیر

آخرین بازدید خیلی وقت پیش

عاشقانه های دانشجویی

حج فقرا

شورِ آب

زهر افعی

حلقه دام بلا

مروری بر نشریات محلی کردستان در سومین هفته تیر

آیا باکتری های روده‌ای بر شکل‌گیری مغز کودکان تاثیر دارد؟

تالار مرکزی سنندج در برزخ وعده های عملی نشده/سال 99 افتتاح می شود

چراغ خاموش روزنامه ها در بانه

حرکت پرشتاب برای تداوم توسعه استان ها

تداوم کمک رسانی به سیل زدگان تا رفع مشکلات

مشاهیر پل دوستی و اعتماد میان ملت‌ها هستند

مروری بر رسانه های کردستان در هفته دوم خرداد

تعیین هوشمند مقصد سفر به جای گرفتاری 15 ساعته در ترافیک شمال

سردشت نخستین شهر قربانی سلاح شیمیایی در جهان

مروری بر رسانه های کردستان در هفته اول تیر

قُل قُل طلا در قلقله ی سقز

توهم پرآبی

انصاف اصناف

توت فرنگی به خروار، صنعت به مثقال

ماست احتمال ابتلای مردان به سرطان روده را کاهش می‌دهد

گذر از تابستان داغ با مدیریت مصرف انرژی

مرز باشماق همچنان اسیر مشکلات/وعده ها به سرانجام نمی رسد

نامه‌ای برای طلب شهادت ازخدا/دعایی که برای چمران کردستان اجابت شد

کنگره 5400 شهید کردستان؛ روایتگر رشادت‌های دلیرمردان کُرد