عصر کرد

آخرين مطالب

پرینترهای سه بعدی برای تولید استیک وارد رستوران ها می شوند مقالات

پرینترهای سه بعدی برای تولید استیک وارد رستوران ها می شوند

  بزرگنمايي:

عصرکرد- دانشمند ایتالیایی که توانسته این محصولات را با کمک پرینتر‌ سه بعدی از ترکیب نخود و جلبک دریایی خلق کند. البته او مدعی شده که کارهای بسیار زیادی برای خوشمزه کردن این محصولات باید انجام پذیرد .

" Giuseppe Scionti  "محققی اهل میلان ایتالیاست که موفق شده با استفاده از ترکیب برنج، نخود و جلبک دریایی، غذایی پروتئینی تولید کند. این مواد غذایی ظاهری بسیار شبیه به استیک گوشت و مرغ دارند اما از لحاظ مزه هنوز باهم فاصله‌ی زیادی دارند .

این پژوهشگر با استفاده از نرم افزار CAD یک برنامه طراحی کند تا مواد غذایی خاصی که با استفاده از یک سرنگ به پرینتر‌های سه بعدی ترزیق شده را به شکل یک میکرو رشته‌های طولانی پرینت کند و سپس آنها را به شکل یک استیک در بیاورد .

این محصول در ابتدا خمیری همرنگ ماه است که از لحاظ بافت به استیک واقعی شباهت زیادی دارد و به منظور محافظت از محیط زیست و دفاع از حقوق حیوانات تولید شده است. گزارش شده این ماشین می‌تواند طی مدت 30 تا 50 دقیقه تقریباً 113 استیک گوشت یا مرغ تولید کند .

این محقق ایتالیایی موفق شده که تکنولوژی پرینتر سه بعدی مخصوص خود را در دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیای بارسلونا توسعه دهد و به ثبت برساند. ضمن اینکه وی سراغ رستوران داران زیادی رفته محصولاتش را بفروشد تا آنها بتوانند غذاهای مخصوص گیاه خواران را به منوی خود اضافه کنند .

او باور دارد که آشپزها از جایگزین‌های که ظاهری شبیه گوشت یا مرغ دارند اما مزه‌ی قارچ می‌دهند استقبال می‌کنند. وی در این باره می‌گوید: محصولات اولیه‌ من هنوز از لحاظ مزه فاصله ی زیادی با گوشت و مرغ دارند اما این مسئله من را نگران نمی‌کند چرا که طی سال های گذشته تکنولوژی شبیه سازی مزه‌ی گوشت توسعه یافته و تنها باید آن را به روشی خاص در محصولات پرینت شده پیاده کرد.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

عروس بانه در انتظار رخت سیاه

ویترین تاریخ و فرهنگ کُردها

گذری بر حمام تاریخی سقز که به موزه تبدیل شد

زندگی از کف ماهی قرمز سُر خورد

روستاهای بکر کردستان، مقصد خوبی برای گردشگران نوروزی

صدای آشنای مشاور

دلهره نان

پالنگان؛ ماسوله ای بر قامت کوه های کردستان

دالانی به تاریخ مطبوعات کردستان از قاجار تا امروز

از جان کلاغ ها چه می خواهیم؟ - کلثوم مومنی*

رنگ و لعاب های قاچاق

عناب بنوشید تا راحت‌تر بخوابید

اجلاسیه 464 شهید در قروه برگزار شد

والیبال مریوان در یک قدمی لیگ برتر

نرمی دل برابر نرمی استخوان، عشق پنج ساله برای دانش اندوزی

آیا گره کور گرانی گوشت به دست مسئولان باز می شود؟

مسجد"دارالاحسان"سنندج شکوه معماری دوران قاجار

کردستانی‌ها آماده خلق حماسه ای دیگر در ٢٢ بهمن

لزوم توجه به محیط زیست در مدارس

زخم حاشیه نشینی بر چهره زیبای سنندج

پایان عمرنفت و هیزم در مرز

با سد آهنین صبر؛ بیشترین سود را از روابط سالم کسب کنیم

«کتاب صفر تا یک» یادداشت‌های شروع کار یا چگونگی ساختن آینده

تزریق مایع حیات در کالبد زمین

طلوع امید بخش زندگی

عکس خوب، همچون سیلی برای بیدار کردن مخاطب است

احساس گناه می‌‌تواند ناشی از اتفاقات دوران کودکی باشد

مین؛ سلاح ترسوها

حواس‌پرتی و کاهش تمرکز نشانه‌ افسردگی است

اینجا کردستان، سرزمین مجاهدت های خاموش

پاکـانِ بیکار

خوراکی‌هایی که زمستان را گرم می‌کنند

روابط عمومی در پستوی اندیشه مدیران اجرایی - امید بهمنی*

تلاش در راستای رفع مشکلات روستاهای قروه به دور از جلوه های نمایشی

لباس کُردی از گذشته تا امروز...

دوئل نفت و آتش مقابل نیمکت ها

«آلی» که دیگر نیست

"نگارگری" اصیل ترین هنر ایرانی – اسلامی

اختلالات رفتاری کودکان/ راهنمای عملی درمان مشکلات رفتاری

استان کردستان در دام محرومیت

سفره دل بدر و پریشان آرام است

یار مهربان خمار شراب روحانی

از رنجی که می بریم - افسانه گلباغی *

نور افشانی فرهنگ اصیل کردها، در آسمان جهانی فرهنگ و هنر

کردستان فرهنگی چشم به راه عدالت اجتماعی و رفاه عمومی است

نهم دیماه 88 نماد اقتدار امت انقلابی ایران

نهم دیماه حماسه پیوند مردم و ولایت/نه کردستانی ها به اغتشاش گران

اگر خشمگین می شوید...

بخشنده کوچک

آیین شب یلدا "شه و چله" در كردستان