عصر کرد

آخرين مطالب

پرینترهای سه بعدی برای تولید استیک وارد رستوران ها می شوند مقالات

پرینترهای سه بعدی برای تولید استیک وارد رستوران ها می شوند

  بزرگنمايي:

عصرکرد- دانشمند ایتالیایی که توانسته این محصولات را با کمک پرینتر‌ سه بعدی از ترکیب نخود و جلبک دریایی خلق کند. البته او مدعی شده که کارهای بسیار زیادی برای خوشمزه کردن این محصولات باید انجام پذیرد .

" Giuseppe Scionti  "محققی اهل میلان ایتالیاست که موفق شده با استفاده از ترکیب برنج، نخود و جلبک دریایی، غذایی پروتئینی تولید کند. این مواد غذایی ظاهری بسیار شبیه به استیک گوشت و مرغ دارند اما از لحاظ مزه هنوز باهم فاصله‌ی زیادی دارند .

این پژوهشگر با استفاده از نرم افزار CAD یک برنامه طراحی کند تا مواد غذایی خاصی که با استفاده از یک سرنگ به پرینتر‌های سه بعدی ترزیق شده را به شکل یک میکرو رشته‌های طولانی پرینت کند و سپس آنها را به شکل یک استیک در بیاورد .

این محصول در ابتدا خمیری همرنگ ماه است که از لحاظ بافت به استیک واقعی شباهت زیادی دارد و به منظور محافظت از محیط زیست و دفاع از حقوق حیوانات تولید شده است. گزارش شده این ماشین می‌تواند طی مدت 30 تا 50 دقیقه تقریباً 113 استیک گوشت یا مرغ تولید کند .

این محقق ایتالیایی موفق شده که تکنولوژی پرینتر سه بعدی مخصوص خود را در دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیای بارسلونا توسعه دهد و به ثبت برساند. ضمن اینکه وی سراغ رستوران داران زیادی رفته محصولاتش را بفروشد تا آنها بتوانند غذاهای مخصوص گیاه خواران را به منوی خود اضافه کنند .

او باور دارد که آشپزها از جایگزین‌های که ظاهری شبیه گوشت یا مرغ دارند اما مزه‌ی قارچ می‌دهند استقبال می‌کنند. وی در این باره می‌گوید: محصولات اولیه‌ من هنوز از لحاظ مزه فاصله ی زیادی با گوشت و مرغ دارند اما این مسئله من را نگران نمی‌کند چرا که طی سال های گذشته تکنولوژی شبیه سازی مزه‌ی گوشت توسعه یافته و تنها باید آن را به روشی خاص در محصولات پرینت شده پیاده کرد.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

روزی که مسیح کردستان به شهادت رسید

اهدای عضو؛ تولدی دوباره

شهیدی که در مقابل تیرهای بی امان دشمن سر خم نمی کرد

زنانی با دل های کبود

دردِ با نمک

مدیرانی که موجب رونق رسانه های غیر رسمی می شوند - امید بهمنی*

ویراژ آفرود در مهمترین تفرجگاه سنندجی ها

فتوای تاریخی آزادی بازی تخته نرد

قلم عشق بر صفحه نور

کهنسال‌ترین درختان کردستان را بشناسیم

اجرای «مستخدم ماشینی» در قروه/تصویری از ترس و تهدید

شیلات کردستان در یک قدمی توسعه

مهمانی خدا...

آفات کشاورزی در کردستان توسط 170 ایستگاه پیش آگاهی رصد می‌شود

قُل قُل طلا در قلقله ی سقز

آن ماه رمضان

شوراها از مردم برای مردم

"ما جوانان می توانیم"

بهار گیاه خواری با عطر طبیعت

اردیبهشت منفی صفر درجه

کتابخوانی و پاسداشت فرهنگ کردستان

موجی که بر سیل سوار شد

131 درصد مصوبات سفر سال 94 رئیس جمهور به کردستان محقق شد

روی دیگر باران

هنر، نوشدارویی بر نظام سلامت

پوشش همگانی سلامت برای همه در هر مکان

زاگرس در کابوس سال 99

شما که غریبه نیستید

چتر مرگ

بانه سرزمین جاذبه های طبیعی و تاریخی

عروس بانه در انتظار رخت سیاه

ویترین تاریخ و فرهنگ کُردها

گذری بر حمام تاریخی سقز که به موزه تبدیل شد

زندگی از کف ماهی قرمز سُر خورد

روستاهای بکر کردستان، مقصد خوبی برای گردشگران نوروزی

صدای آشنای مشاور

دلهره نان

پالنگان؛ ماسوله ای بر قامت کوه های کردستان

دالانی به تاریخ مطبوعات کردستان از قاجار تا امروز

از جان کلاغ ها چه می خواهیم؟ - کلثوم مومنی*

رنگ و لعاب های قاچاق

عناب بنوشید تا راحت‌تر بخوابید

اجلاسیه 464 شهید در قروه برگزار شد

والیبال مریوان در یک قدمی لیگ برتر

نرمی دل برابر نرمی استخوان، عشق پنج ساله برای دانش اندوزی

آیا گره کور گرانی گوشت به دست مسئولان باز می شود؟

مسجد"دارالاحسان"سنندج شکوه معماری دوران قاجار

کردستانی‌ها آماده خلق حماسه ای دیگر در ٢٢ بهمن

لزوم توجه به محیط زیست در مدارس

زخم حاشیه نشینی بر چهره زیبای سنندج