راه اندازی 29 بوفه مواد غذایی در مدارس کردستان
گفتگو
بزرگنمايي:
عصرکرد- فرزام بیدارپور اظهار کرد: قبل از شروع مدرسه با آموزش و پرورش و سازمان دانشآموزی جلسه هایی برگزار کردیم و تصمیم گرفتیم بوفه هایی با غذای سالم در مدارس برای دانش آموزان فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه در بوفهها موادغذایی سالم به دانش آموزان داده میشود، تصریح کرد: هدف از راه اندازی بوفههای سالم در مدارس، ارزش غذایی بالا و تغذیه سالم برای دانشآموزان در مدارس است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی كردستان ، افزود: برای دوام بوفه سالم در مدارس و دادن تغذیه سالم به دانش آموزان باید مدیر مدرسه، معلمین، خانواده ها و خود دانش آموزان همکاری لازم را داشته باشند و از این بوفهها غذا تهیه کنند.
بیدارپور با بیان اینکه سازمان دانشآموزی 29 بوفه مواد غذایی را در مدارس استان برای دانش آموزان فراهم کرده است، خاطرنشان کرد: دانش آموزان با مراجعه به بوفه مدرسه برای تهیه غذایی سالم میتوانند اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه دانش آموزان نباید از دستفروشان جلوی مدرسه خوارکی تهیه کنند، عنوان کرد: والدین با حمایت از سازمان دانشآموزی باید به فرزندانشان هشدار دهند که از دستفروشان و خوردن غذای ناسالم خوداری کنند.
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/54867/