معاون امور اقتصادی استاندار کردستان تاکید کرد:
ضرورت کاهش قیمت گوشت در شهرستانهای کردستان
اقتصادي
بزرگنمايي:
کرد آنلاین - معاون امور اقتصادی استاندار کردستان بر کاهش قیمت گوشت در شهرستانهای استان تاکید کرد و از فرمانداران خواست تا سریعا نسبت به تعدیل قیمت و تفکیک درجه یک و درجه 2 بودن گوشت در شهرستانها اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، حسین فیروزی عصر امروز چهارشنبه(9 خرداد) در سومین جلسه کمیسیون تنظیم بازار، اظهار کرد: وظیفه و مسئولیت این کمیسیون رصد و پایش مستمر و مداخله به موقع در مسائل موجود در بازار و آرامش بخشی است و وظیفه اعضای کمیسیون پیگیری جدی این مسائل است.
وی با اشاره به اجرای طرح ضیافت ویژه ماه رمضان، افزود: علاوه بر سهمیهای که در این طرح به استان تعلق گرفته، امروز نیز به خواسته استاندار کردستان این سهم افزایش یافته و 100 تن گوشت منجمد، 60 تن تخم مرغ و 300 تن برنج به سهمیه قبلی استان و با نرخ مصوب طرح ضیافت افزوده شده است.
معاون امور اقتصادی استاندار کردستان عنوان کرد: کارگروهی به ریاست رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان، جهاد کشاورزی، شرکت غله، استانداری و تعزیرات حکومتی برای توزیع و زمان بندی این اقلام بر اساس شاخص جمعیتی از فردا تشکیل خواهد شد و موظف به توزیع این کالاها تا 21 ماه رمضان هستند که تا حد زیادی به تنظیم بازار کمک می کند.
وی با تاکید بر رصد و پایش جدی بازار توسط اعضای کمیسیون تنظیم بازار، تصریح کرد: متاسفانه در هر قشری حداقلی از افراد چارچوبهای لازم را رعایت نمیکنند و خدمات بقیه را زیر سوال میبرند که برای برخورد با این افراد باید اعضای کمیسیون بازرسی و بازدید بدون اطلاع قبلی بویژه از کشتارگاهها را مدنظر داشته باشند.
فیروزی با اشاره به تفاوت قیمت گوشت در شهرستانهای استان، از فرمانداران مختلف استان خواست تا صبح روز پنج شنبه برای تعدیل قیمت و همچنین تفکیک گوشت درجه یک و درجه دو اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: قیمت گوشت در شهرستانهای استان باید نسبت به سنندج کمتر باشد و الگوی تفکیک گوشت درجه یک و درجه 2 سنندج نیز در این شهرستانها پیاده شود.
انتهای پیام
-
چهارشنبه ۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۱:۰۷
-
۷۷ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/27890/